Follow my blog with Bloglovin Green smoothie recipe | Teljänneito

Green smoothie recipe

Viikonlopun kunniaksi ajattelin jakaa teidän kanssa tämän raikkaan ja herkullisen vihersmoothie reseptin, jonka olen saanut omalta äidiltäni. Hän teki minulle tämän smoothien viime vuoden puolella ensimmäisen kerran, kun olin vanhempieni luona Vaasassa koulun takia. Sen jälkeen se on muodostunut minun suosikkismoothieksi ja Snapchatissa (teljanneito) onkin jo useasti näkynyt videoita smoothiesta ja siitä onkin tullut paljon kyselyitä.
Tässä se nyt on, minun ja äitini suosikkismoothie:
Salaattia
luomu Pinaattia
1 Avocado
3/4 Kurkkua
2 luomu Sitruunaa
1-2 luomu Banaania
2-3 tankoa luomu Varsiselleriä
4-5 cm luomu Inkivääriä
Määrät ovat suurpiirteiset, laitan sen verran raaka-aineita mitä blenderiin mahtuu ja jätän jonkun pois jos sitä ei kaapista satu löytymään. Smoothieta tulee koko isohkon blenderin verran, joten se riittää useampaan annokseen (n. 4 isoa lasia). Teen sitä aina paljon kerralla, jolloin siitä riittää välipalaksi tai seuraavasn aamuun. Salaattia ja pinaattia laitan melko reilusti ja banaania vaihtelevasti fiiliksen mukaan. Itse pyrin suosimaan luomutuotteita. Rakastan sitruunan ja inkiväärin tuomaa raikkautta smoothieen! Välillä lisään myös limeä mukaan tuomaan pientä makeaa kirpeyttä smoothieen. Maku on vähän samanlainen kuin Jungle Juice Barin Captain Green- smoothiessa, joka on minun suosikkini heidän valikoimasta.

Toivottavasti tekin pidätte tästä smoothiesta!Minun aamuni alkoi tänään Terveysklinikka Pisaran hoidolla, jonka jälkeen teen itselleni smoothieta aamupalaksi ja vastailen teidän kommentteihin edelliseen postaukseen, kiitos todella paljon kommenteista ja palautteesta uuteen talouskategoriaan liittyen :) Muistakaa muuten tekin ilmoittautua nyt tulevan tiistain 27.9 Pisaran terveysvalmennusluennolle! Luennolle voi ilmoittautua suoraan Teresalle: teresa@klinikkapisara.com Se alkaa 17.30, me olemme menossa osan Ellen ja Adidas juoksutiimin voimin luennolle myös, joten toivottavasti nähdään siellä :)
10% alennuskoodi teljanneito10 Pisaraan on voimassa vielä marraskuun loppuun asti ja toimii tosiaan sekä hoitoihin, että luentoihin.Ihanaa viikonloppua kaikille!

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig