Follow my blog with Bloglovin ELLE x Adidas Runners Helsinki goes Copenhagen! | Teljänneito

ELLE x Adidas Runners Helsinki goes Copenhagen!

Hei ja terveisiä Kööpenhaminan lentokentältä! Tämä viikko on menty niin tiukalla minuuttiaikataululla, itseä oikein ihmetyttää miten paljon yhteen viikkoon saakaan mahtumaan niin paljon erilaisia tapaamisia, palavereita, matkoja, koulutuksia ja tapahtumia, huh!
Tänään herättiin ELLE ja Adidas tyttöjen kanssa aikaisin aamulla ja suuntasimme kohti lentokenttää, tänään on nimittäin luvassa Copenhagen Adidas Runners Race. Mukana on Adidas Runners tiimejä jopa 17 eri maasta, aivan huikeeta! En ole aikaisemmin käynyt Kööpenhaminassa, joten olen todella innoissani Köpiksestä ja vielä näin ihanassa seurassa :)Meidän matkan fiiliksiin pääsee mukaan Snapchatissa teljanneito ja Instagramin storyssa @teljanneito

Ihanaa viikonloppua sinne kaikille ja muistakaa osallistua edellisen postauksen arvontaan!

9 comments

 1. Voitko kirjoitaa sitten kun pystyt säästämispostauksesta ja vastasta e-postin sitä aihesta kysymykseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti maltat odottaa maanantaihin ;) tämä viikko on yhtä kiireinen kuin viime viikko, odotan jo sunnuntaita kovasti!

   Delete
 2. Heissan!
  Kiitokset virkistävän raikkaasta blogista! Blogin ulkoasu on mielestäni onnistunut. Pidän kauniista kuivista joista näkyy teidän molempien hillitty ja tyylikäs maku oli sitten kyse rouvan vaatetuksesta, matkakuvista, asunnosta tai jostain muusta. Blogissa on hienostunut tunnelma johon liittyy tietty etäisyys arjen harmaudesta. En ymmärrä miksi joku toistuvasti ehdottaa että postaisit säästämisestä. Mielestäni työasiat on ihan kiva pitää etäällä harrastuksista. Penninvenyttäjien ja selfmadesijoitusgurujen blogeja löytyy googlella ihan riittävästi, myös paikallisesta rahoituslaitoksesta voi jokainen varata ajan ja käydä neuvottelemassa miten saada oma talous kuntoon ja säästöjä aikaiseksi. Ehdotankin että ohitat säästämisaiheen ja kerrot meille vaikka Köpiksen kuulumisia tai syyslomasuunnitelmia!
  Jatka hyväksi havaitulla linjalla ;)
  t.Johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Johanna ihanasta kommentista! Blogini ulkoasu on suhteellisen uusi ja pidän siitä myös itse kovasti. On kiva kuulla, että blogini on makuusi, täällä näkyy pieni osa elämästäni mitä siihen milloinkin kuuluukaan :D Olen pitkään pohtinut raha-asioiden roolia blogissani ja olin jo päättänyt, että blogi saa pysyä pelkästään muiden asioiden inspiraation parissa. Minua kuitenkin jäi mietityttämään asia, sillä minulle talousasiat ovat intohimo ja rakastan keskustella niin säästämisestä kuin sijoittamisesta. Sosiaalisessa mediassa ja blogeissa helposti saa mielikuvan kulutushysteriasta ja jollain tavalla tuntuu aidommalta ja enemmän minulta jos tuon myös kaiken kauniin lisäksi myös raha-asioita tänne blogin puolelle. Siksipä päätin toteuttaa toiveet myös säästämisestä :) Penninvenyttämiseen minusta ei ole ja vaikka sijoitusgurujen blogit löytyvät omalta lukulistaltani en välttämättä itse ihan helpolla lähtisi pitämään sijoitusblogia :D Aion ehdottomasti pysyä hyväksi havatulla linjalla ja fiilistelyä sekä Köpiksestä että tulevasta purjehdusmatkasta on luvassa ;)

   Delete
 3. Jo voin odotaa maanantaihin. :) ja kiiitos paljon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva juttu, laitoinkin sinulle sähköpostia ;)

   Delete
 4. Vaan kiva saada inspiratiota siksi postaus siitä.

  ReplyDelete
 5. Säästämispostaus kiinnostaa myös itseäni, joten täällä toinen innostunut lukija!
  Kiitos kivasta blogista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja ihana kuulla, että säästäminen kiinnostaa! Toivottavasti huomenna tuleva postaus on mieleinen ja nyt kannattaa toivoa niitä konkreettisia esimerkkejä tai suunnitteluapuja ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig