Follow my blog with Bloglovin White sofa: different shades of white | Teljänneito

White sofa: different shades of white

Istun parasta aikaa junassa kohti Helsinkiä, just nyt kaipaan omaa kotia todella paljon ja huomenna on vihdoinkin pitkästä aikaa päivä kotosalla luvassa. Huomenna aion poistua kotoa ainoastaan Albertin lenkeille ja piipahdan Uiva venemessuilla, ne kun ovat tässä meidän vieressä. Muuten aion löhöillä sohvalla, lukea blogeja ja selailla Pinterestiä.

Viime aikoina onkin tapahtunut niin paljon lyhyessä ajassa, ettei oma aika ole riittänyt myös blogin päivittämiseen. Kiitos kommenteistanne ja pahoittelut, että vastailin niihin vasta nyt! Viime viikolla suuri osa ajastani meni töiden lisäksi tenttiin lukemiseen, kävin tänään uusimassa talousoikeuden tentin Vaasassa. Oli ilo palata takaisin blogin pariin kun oli tullut kysymyksiä niin säästämiseen kuin opintovapaaseen liittyen. Olen miettinyt näitä asioita todella paljon ja olenkin suunnitellut postauksia aiheiden ympärille, joten ihana kuulla, että ne tulee tarpeen! Lisää tarkentavia kysymyksiä saa esittää, yritän koostaa kysymyksistä mahdollisimman järkevät postaukset ;)

Mutta hei, nyt siihen varsinaiseen asiaan, nimittäin valkoisen nahkasohvan valintaan! Kuten täällä blogissakin on jo käynyt ilmi, ei meidän vanha sohva sopinutkaan sävyltään enää remontin jälkeen meille. Valkoinen onkin yllättävän hankala väri, sävyjä on vaikka kuinka. Oikean valkoisen sävyn löytäminen olikin yllättävän vaikeaa, varsinkin kun värivalinta pitäisi tehdä pienen koepalan avulla ja useimmiten sisustusliikkeessä. Kävin Sannan juttusilla Vepsäläisellä ja onneksi Sanna ehdotti, että tilataan koepalat meille kotiin. Se mikä koepalassa näyttää jopa harmaalta, olikin todellisuudessa just hyvä. Aivan vitivalkoista sohvaa emme halunneet, Albert kuitenkin tuo omat haasteensa sisustuksen osalta. Vaikka Albert ei sohvalla oleskele, hän kuitenkin hengailee sohvan ympärillä kun me olemme sohvalla, niinpä sävy ja laatu täytyy olla hyvä.


Näistä kuvista näkyykin hyvin, että vanha sohva oli liian luonnonvalkoinen. Lopulta valitsimme Interfacen sohvan ja sävyksi valitsimme tuon tummemman valkoisen, joka tässä koepalana näyttää jopa harmaalta. Tästä alemmasta kuvasta näkyykin, että tämä vanha sohva oli myös vähän liian leveä:

Tässä vielä kuva taulustamme, kun se on kiinnitettynä seinällä. Art by Tanjan tekemä taulun sävyt sopivat täydellisesti uuden sohvan sävyihin! Uusi sohva on todella tyylikäs ja juuri oikean sävyinen ja pituinen! Kuvat uudesta sohvasta jäivät hajonneelle muistikortille, joten niitä tulee tänne kun saan uudet kuvat otettua :)

7 comments

 1. Heippa! Huomasin aiemmista postauksista, että olit kesälomalla Ranskassa :-) Mitä kaikkia paikkoja kiersitte? Olin itsekin kesälomalla siellä 11 päivää :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain, olimme Ranskassa osan lomasta :) Ranskan osalta matkamme näytti tältä: Nizza, Villefranche sur Mer, Cannes, Cassis, St Tropez, Marseille ja Montpellier. Missä vietit lomaasi ja oliko paikka kiva? :)

   Delete
  2. Kuulsotaa hyvältä :) Osassa samoissa paikoissa tuli käytyä ;) Olin aluksi Pariisissa, sitten Villefrance-sur-mer, Eze, Monaco, Nizza, Juan Les Pins, Saint Tropez, Cannes, Antibes.. Unohtukoihan jotain :) Mutta tuolla postaus kaikista paikoista missä kävin jos haluat kurkata: http://alaannnblog.blogspot.fi/2016/08/my-summer-vacay-in-france.html

   Missä muualla olitte Ranskan lisäksi? :)

   Delete
 2. Miten olet säästänyt tai varautunut opintovapaaseen taloudellisesti? Itsellä on opintovapaa haaveena, mutta teidän, että tulotaso tippuu rajusti..

  ReplyDelete
 3. Kiitos kysymästä! Vastaan tähän laajemmin postauksessa, ehdottomasti kannustan opintovapaaseen ja sen mahdollisuuksien selvittämiseen! :)

  ReplyDelete
 4. Ihmettelin miksi olitte vaihtamassa hienoa sohvaa, mutta näistä kuvista todellakin näkee valkoisen ja kermanvalkoisen eron! Miltä uusi sohva näyttää?

  ReplyDelete
 5. Äh, näin tämän kommentin vasta nyt! Kyllä, tässä kuvissa näkyvä vanha sohva on tosiaan hieman kermanvalkoinen. Uudesta sohvasta tulee tänään postaus! ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig