Follow my blog with Bloglovin Home sweet home | Teljänneito

Home sweet home

Kotona ollaan ja täytyy sanoa, että tuntuu hyvältä olla taas kotona vaikka rakastammekin matkustelua. Ensimmäiset päivät loman jälkeen ovat olleet täynnä jännitystä ja suuria tunteita, sillä olen taas aloittanut työnteon lähes vuoden tauon jälkeen! Olen todella innoissani työstäni ja kaikesta siitä, mitä se tuo tullessaan.


On varmasti sanomattakin selvää, että tästä kotiviikonlopusta on nautittu täysin siemauksin.  Viikonloppu on yhtä lenkkiä lukuunottamatta sujunut rentoutuen ja olemme järjestelleet paikkoja kylpyhuoneen remontin jäljiltä. Vaikka mielessäni pyöriikin tällä hetkellä valtavasti ajatuksia en tätä enempää pysty kirjoittamaan, haluan huomenna herätä pirteänä - lupasin nimittäin heti aamusta vetää HIIT tehotreenin!
Tämän marjaisan kermakakun kera haluan toivottaa teille ihanaa ja energistä uutta viikkoa! Ja ei, nämä kakkukuvat eivät mitenkään vihjaa uuden alan valloittamisesta ;) Leivoin mieheni syntymäpäivän kunniaksi kaksi kakkua, tästä isommasta kakusta tuli mielestäni todella kaunis ja kesäinen.
Palaan taas uusin voimin tänne blogin puolelle, hyvää yötä :)


8 comments

 1. Toivottavasti jatkat blogin päivittämistä vaikka oletkin aloittanut taas työt ;)
  - Tiia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä ollaan taas! :) Ehdottomasti päivitän edelleen blogia, tämä kun on se oma visuaalinen fiilistelypaikkani jota ilman en välttämättä enää haluaisi olla <3 Työt antavat taas niin paljon uutta mistä kirjoitella, vaikka sitä aikaa tietysti on rajallisesti ;)

   Delete
 2. Tuleeko säästämispostaus? Olis kiva lukea nääin syksyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katja kärsivällisyydestä ja ihanaa kun muistutit! Olisiko sinulla jokin tietty asia, jota kiinnostaisi erityisesti? Mielelläni teen jonkin konkreettisen ehdotuksen ;) Jos haluat voit laittaa kysymyksen sähköpostiin, niin otan sen huomioon!

   Delete
  2. Ihan vaan konreetineen ehdotus blogi postaus. Ja voin laitaa sinulle sähköpostiin myös.

   Delete
  3. Kiitos niin paljon Katja sähköpostistasi! Otan tämän huomioon ;)

   Delete
 3. Hei!
  Kiinnostaisi kuulla opintovapaakokemuksistasi ja tavoitteistasi! Mitä kursseja suoritit, mistä pidit ja mitkä olivat vaikeimpia kursseja? Suosittelisitko opintovapaata muille? Mitä olisi hyvä huomioida? Kiitos, jos haluaisit vastailla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei!
   Ihana kuulla, että opintovapaa kiinnostaa! Se on aihe, josta haluankin kertoa lisää täällä blogin puolella. Tässä kohtaa voin kuitenkin avata sitä sen verran, että suosittelen ehdottomasti rohkeasti kokeilemaan opintovapaata, vaikka se saattaakin tuntua pelottavalta ratkaisulta. Minusta ainakin tuntui. Se oli yksi parhaimmista päätöksistä ikinä. Suoritin pääosin johtamisen kursseja ja mahdollisimman paljon etänä, vaikka on tässä tullut ihan riittävästi käytyä Vaasassakin. Parasta aikaa istun taas junassa kohti Helsinkiä. Vaikeimpia kursseja oli ehkä ne, joissa olisi ollut eniten hyötyä olla mukana useammalla luennolla ja osallsitumassa keskusteluihin, sillä tavalla kursseista olisi saanut enemmän irti. Jos opintoja tekee eri paikkakunnalla kannattaa huomioida ja hyväksyä, että arvosanat kärsii hieman. Ja toki tulotason muuttuminen täytyy huomioida etukäteen ja suunnitella sen osalta. Ja hei ilomielin vastaan tarkemminkin kysymyksiin! Laita vaikka sähköpostilla kysymyksiä niin voin vastata ja ehkä tehdä vielä tarkempaa postausta kun tiedän mitkä on ne teidän tarkat toiveet :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig