Follow my blog with Bloglovin ELLE x Adidas runners | Teljänneito

ELLE x Adidas runners

Tänään oli ELLE x Adidas runners tiimin viimeiset treenit ennen tulevaa Midnight Runia. Olen aivan varma siitä, että kympin juokseminen näiden naisten kanssa tulee olemaan superhauskaa, sen verran energinen jengi meillä on kasassa! 

Tänään meillä oli tiimikuvaukset ja virallisia kuvia odotellan vielä, halusin kuitenkin heti laittaa tänne blogin puolelle omia kuviani, joita tuli napsittua illan aikana :)


#teamELLE

#teamJekkuTäytyy toivoa, että meidän yhteiset lenkit jatkuu vielä Midnight Runin jälkeenkin, näitä somesessioita ja treenejä tulee olemaan ikävä ♥ Ennen alkuvuonna alkaneita Adidas runnersin treenejä olen aina tykännyt juosta yksin, mutta nyt olen huomannut miten hauskaa yhdessä juokseminen onkaan. Haastoin jo Stellar storiesin Betinan mukaan juokemaan, miten te muut siellä? ;)

Ps. Loppuviikon illat tulee menemään vaatekaappejani penkoen, meillä on nimittäin varattuna pöydät Hietalahden torin kirppiksellä nyt sunnuntaina 28.8 yhdessä Char & the cityn Caritan, Adalmina's Secretin Anskun ja Inspired by Loven Sannan kanssa! Toivottavasti nähdään siellä ;)
Vaatteiden penkomista ja myyntiin tulevia juttuja voi seurata Snapchatissa: teljanneito

2 comments

  1. Näyttää superkivalta meiningiltä ja porukalta! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niin todellakin on! :D Lauantaina juostaan Midnight Runia ja viikon päästä Kööpenhaminassa! <3

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig