Follow my blog with Bloglovin St Tropez beach club | Teljänneito

St Tropez beach club

Takana on puolitoista viikkoa lomaa ja olemme päässeet rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä seurasta, kauniista maisemista, auringosta ja herkullisesta ruoasta. Lensimme Saksasta Nizzaan viime viikolla ja vietimme ensimmäiset päivät Avec Sofién kanssa Villefrance sur Merissä. Kävimme  yhtenä päivänä Monacossa ja ilokseni päätimme myös käydä Italiassa lounaalla Ventimigliassa, joka oli todella suloinen pieni kylä!
Vietimme iltaa täällä Cassiksessa Ranskan kansallispäivänä, kun näimme uutisista ikävät tapahtumat Nizzassa. Onneksi olimme lähteneet Nizzasta aikaisemmin samana päivänä, enkä haluaisi ajatella mitä olisimme tehneet jos olisimme päättäneet lähteä päivää myöhemmin Cassikseen. Ikävästä tapahtumasta huolimatta olemme nauttineet Ranskan Rivierasta. 

Tässä muutama kuva St Tropezisista, jossa vietimme päivää aikaisemmin tällä viikolla. Le Bar d'Ô beach club oli todella upea paikka:


St Tropez oli pienempi ja suloisempi kuin olin kuvitellut. Oli hassun näköistä kun satamassa isojen jahtien ja vanhojen pikkutalojen välinen kontrasti oli niin suuri. Löysin kuvissa näkyvät Mikael Korsin wedget myös St Tropezista, olin etsinyt tällaisia korkkareita jo pitkään:


mekko, Vila
kengät, Mikael Kors
laukku, Dior
aurinkolasit, Chanel
rannekoru, Swarovski
kello, Tommy Hilfiger


Tänään lähdemme kiipeämään kohti Chateau de Cassista, jota olen ihaillut iltaisin Snpachatissa @teljanneito jo useamman kerran. Snäppäilen matkaltamme ahkerasti, joten nähdään siellä!


No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig