Follow my blog with Bloglovin Seinäjoen Asuntomessut 2016 | Teljänneito

Seinäjoen Asuntomessut 2016

Terkkuja Dusseldorfin kentältä! Perjantaina aamusta alkoi pitkään odotettu kesälomamatkamme ja suuntasimme ensimmäisenä Saksaan Munsteriin. Eilen juhlimme ystäviemme hääpäivää puutarhajuhlissa, aamulla vähän väsytti kun aamulla lähdimme kohti lentokenttää. Odottelemme parasta aikaa lentoa Nizzaan, olen niin pitkään odottanut tätä matkaa! Ihanaa päästä kiertelemään Ranskan rivieraa ja Espanjan itärannikkoa :)

Torstaina ennen matkaamme ennätin kuitenkin käydä tutustumassa Seinäjoen Asuntomessuihin, Asuntomessut ovat 8.7-7.8.
Sanna Pänkäläisen sisustama kohde 11 Lakka Lakeus oli ehdottomasti ennakkosuosikkini ja muutama viikko sitten ostettu Deko-lehti ja messuluettelo vahvisti asian.
Lakka Lakeus oli aivan upea, valkoinen tyylikäs koti oli todellakin omaan makuuni! Valkoinen keittiö, valkoinen lattia, lasipöytä, valkoinen sohva ja ripaus mustaa ja harmaata. Sannan blogista löytyy laadukkaat kuvat ja esittelyvideo hänen suunnittelemasta kohteesta. Kalusteet olivat todella tyylikkäät, kuten esimerkiksi Bonaldon valkoinen sänky ja rahit. Takat sekä olohuoneessa että terassilla eivät varsinaisesti lievittäneet omaa takka-kuumettani ;) Terassilla sohvan takana olevat matalat pöydät olivat Kartellin pöydät, ne sopisi loistavasti myös meidän parvekkeelle. Olohuone ja keittiö oli avointa tilaa ja katseenvangitsijana toimi Atelier Parkuddin taideteos.

Myös kohde 13 Jämerä Sämsön takka kiinnitti huomioni, tämä takka oli Italfalon takka.
Nyt boarding alkaa, Snapchatissa @teljanneito nähdään!

6 comments

 1. Kyllä ne uudet talot on niin kauniita, mutta kyllä oma on niin rakas.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oma koti kullan kallis, vai miten se sanonta meneekään :) Asuntomessut ovat loistava tapa saada inspiraatiota! Ooh, kiitos vinkistä!

   Delete
 2. Asuntomessut ovat joka vuosi todella mielenkiintoinen kohde tutustua ihan paikan päällä tai lehdistä selaten. Vaikka oma talo on jo rakennettu (eikä uutta ole suunnitteilla, ainakaan vielä) niin kyllä noista hienoista uusista taloista löytyää kivojs ratkaisuja omaankin kotiin ja piristäviä sisustusideoita. En ole vielä tutustunut kohteisiin, enkä tänä vuonna taida käydä paikan päälläkään, mutta itse pidän tummemmasta sisustuksesta. Unelmakoti voisi olla Sinkkuelämää Charlotten koti modernisoituna tähän päivään. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, juuri näin, messuilta saa aina kivoja ideoita :) Tummempia kohteita oli myös paljon messuilla, mutta itse jätin ne väliin. Sinkkuelämää Charlotten koti on kyllä aivan upea! <3

   Delete
 3. Muistanko oikein, että olet jo aiemmin rakentanut omakotitalon nuoruuden puolisosi kanssa? Mikä sai teidät valitsemaan rakentamisen niin nuorena? Olisitko valmis samanlaiseen projektiin uudelleen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, aivan oikein muistat :) Rakennutimme talon vuonna 2008, joka oli suuri unelmamme silloin! Silloin koin olevani jo kovin aikuinen ja sielläpäin se on aika tavallista, että rakennetaan oma talo nuorempana, tai ainakin siihen aikaan oli. Siitä 2008 Vaasan Asuntomessuilta lähti oma innostus asuntomessuihin ja silloinen suosikkikoti oli valkoinen kivitalo myös ;) Tällä hetkellä en näe itseäni asuvan ok-talossa, elän mielummin huoletonta elämää kerrostalossa. Ei sitä koskaan tiedä jos mieli muuttuu sitten vanhempana! Ehdottomasti voin suositella rakennuttamista, emme siis rakentaneet taloa itse. Itse koko talon rakentamista(tai edes osittain) ei varmasti olisi minun juttuni, olen sen verran kärsimätön, heh ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig