Follow my blog with Bloglovin Our home | Teljänneito

Our home

Kotipostaukset ovat aina olleet yksi lempiaiheistani blogeissa. Saavuimme juuri Montpellieriin ja aiomme hetken rentoutua ennen iltaa, joten päätin tehdä osittaisen kotipostauksen. Ennen lomaa sain napattua muutaman kuvan, kun lattiaremontimme jälkeen tavarat olivat löytäneet vihdoinkin oman paikkansa. Mukaan tälle ensimmäiselle kotipostauskierrokselle pääsee keittiö, olohuone, parveke ja vieraskylppäri. Omaa postausta jää odottamaan vaatehuone, makuuhuone, eteinen ja kylpyhuone.

 

Olen niin äärettömän tyytyväinen meidän lattiaremontin lopputulokseen! Karitma Collectionin marmorilaminaatti oli meille aivan täydellinen valinta. Tässä aikaisemmassa postauksessa näkyy ajatukseni lattiasta ennen remonttia ja juuri tätä saimme. Toinen sisustusunelmani tuossa postauksessa on edelleen toivelistalla ;)


Toinen ehdoton suosikkini on keittiön valkoinen ja kimalteleva nestemäinen kangastapetti, rakkautta! Se löytyi SBLn kautta ja näin yli vuoden kokemuksella voin kertoa, että materiaali on todella kestävä ja kaunis. Seinä on lakattu muistaakseni kahdesti, jotta se kestää roiskeita ja puhdistusta.Olohuoneessa ehdoton suosikkini on meidän uusi kaunis Art by Tanjan tekemä taideteos Tammisaaresta. Tanja Meskin tekemä taulu antaa juuri sen, mitä olohuoneemme tarvitsee.
Toinen suosikkini on Georg Jensenin Cobra valaisin, jonka täytyy olla yksi tyylikkäimmistä valaisimista, jonka tiedän. Meidän medium tupla kupla sai astua sivuun ja se taitaakin nyt mennä myyntiin. Olohuoneemme tarkemmat detaljit näkyy esimerkiksi täällä ja täällä. Sohvaa koristelee Balmuirin huovan lisäksi mustat koristetyynyt, jotka olivat minulle rohkea valinta. En olisi varmasti itse uskaltanut moisia kokeilla, mutta onni on sisustussuunnitelija Sanna ystävänä 
Mainitsinkin aikaisemmin siitä, että vanha luonnonvalkoinen sohvamme ei enää sopinut sisustukseen. Noh, tämä ongelma on nyt ratkaistu! Tilasimme uuden Interfacen sohvan ja onneksi ehdin napata muutaman kuvan, jossa sohvien väriero näkyy hyvin. Sohvasta lisää myöhemmin. Näissä kuvissa näkyy vielä vanha sohva.

Vieraskylpyhuone ei ollut myöskään meidän makuun asuntoa ostaessa, yksi seinä oli terracotan väristä mosaiikkia ruskeilla saumoilla. jep. No, oranssi mosaiikki saatiin piiloitettua tyylikkäällä blanco mikrosementillä ja olen niin iloinen siitä, että päätimme kokeilla tätä ratkaisua! Seinässä on muistaakseni viisi kerrosta itse mikrosementtiä ja kolme kerrosta lakkaa. Tarkemmat ohjeet kannattaa tietysti kysyä SBLltä. Mikrosementti on aivan mielettömän kätevä pinnoite, se muuttaa nuutuneenkin pinnan moderniksi.Meidän kylpyhuoneen ja saunan remontti aloitettiin toissaviikolla lomamme alkaessa, Pisarameren Jani pinnoittaa SBL:n harmaalla mikrosementillä lattian ja osan seinistä valkoisella blanco mikrosementillä. Vieraskylpyhuoneen seinät pinnoitimme itse, mutta kylpyhuoneen ja saunan lattia oli sen verran suurempi projekti, että päätimme pyytää Pisarameren apuun. Aikaisemmin kylpyhuoneemme on muistuttanut sinistä kreikkalaista spa-osastoa, joten pientä pintaremonttia todellakin tarvitaan ;) Onneksi löysin mikrosementin, sillä se on todella edullinen tapa muuttaa kylpyhuoneen ulkoasua tyylikkäämmäksi. Olen todella innoissani kylpyhuoneen remontista enkä millään malttaisi odottaa kotiinpaluuta ja remontin lopputulosta!


Parvekkeemme on melko pieni ja se aiheutti haasteita kalusteita valittaessa. Parveke on Albertin lempipaikka, joten hänelle täytyy jäädä hyvin tilaa päiväunia varten ;) Pöytä oli pitkään hakusessa, mutta lopuksi löysin siron ja tyylikkään pöydän. Kaunis valkoinen Everyday designin Tampere trolley toimii loistavasti parvekkeen pöytänä ja se on todella monikäyttöinen. Isot valkoiset kukkaruukut ovat Lechuzan ruukkuja, ne ovat pysyneet suosikkeina jo vuodesta 2008.

Vihdoinkin meidän koti näyttää siltä, mistä haaveilimme asuntoa ostaessa. Tunkkaisesta keittiöstä ja lattiasta on enää muisto jäljellä, hurraa! Tästä ja tästä löytyy aikaisempia postauksia kodistamme. Puh, tulipa tästä pitkä postaus! Lisää sohvasta ja kodista myöhemmin, nyt jatkuu loma 

10 comments

 1. Upea koti teillä! Tv taso näyttää Ikean kaapeilta, ovatko ne Ikeasta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, ollaan kyllä todella tyytyväisiä :) Kyllä, IKEAn PS-kaapit ovat kulkeneet mukana jo mieheni aikaisemmista asunnoista, olen välillä pohtinut jotain muuta tasoa, mutta vielä ei ole sopivaa tullut vastaan :)

   Delete
 2. Mistä tuo ihana olohuoneen matto on peräisin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matto on muistaakseni Hobbyhallista, ostettiin se ainakin vuosi sitten ja se on pysynyt hyvässä kunnossa, hinta taisi olla alle 200 eur! Haaveilin silloin BoConceptin matosta, mutta emme malttaneet sitä ostaa kun Albertin kanssa mattovalintoja täytyy miettiä vähän tarkemmin ;)

   Delete
  2. Koiraperheeseen minäkin uutta mattoa kaipailen :) Ei kovin arvokkaita tosiasn kannata ostaa. Käynpä katsomassa kyseisen kaupan valikoiman. Iso kiitos!

   Delete
  3. Tiedän juuri mitä tarkoitat! ;) Tämä matto on toiminut todella hyvin niin väriltään kuin materiaaliltaan Albertin kanssa, yleensä pidämme Albertille jotakin filttiä matolla jos hän siinä haluaa makoilla :)

   Delete
 3. Hengetön laboratorio - ei mitään persoonallista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hassua, sillä nyt vihdoinkin tämä tuntuu ja näyttää juuri meidän kodilta <3 Tämä ei enää ole vain asunto, vaan meidän koti, johon olemme yhdessä valinneet materiaalit, värit ja tunnelman. Pidän siitä, että mukana on säilynyt ne meidän lempijutut muistoineen jopa kymmenen vuoden takaa, kuten esimerkiksi ruokapöytämme on mieheni isän vanha ruokapöytä :D

   Delete
 4. Aivan ihanat nuo marmorilattiat ja kylpyhuoneestakin tuli todella tyylikäs ja ylellinen, Wow

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kun tykkäät! Tämä marmorilaminaatti oli kyllä täydellinen löytö, todella edullinen ratkaisu verrattuna aitoon marmoriin :) Kyllä, vieraskylppäri sai aivan uuden ilmeen - odota vaan kunnes näät kylpyhuoneemme uuden ilmeen! <3

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig