Follow my blog with Bloglovin Eyeliner and eyebrows: kestopigmentointi | Teljänneito

Eyeliner and eyebrows: kestopigmentointi

Yksi eniten haetuimmista ja luetuimmista postauksista ovat aikaisemmat postaukseni kulmakarvojen ja silmien rajausten kestopigmentoinnista. Varsinkin näin kesäaikaan olen todella tyytyväinen kestopigmentointeihin, se helpottaa arkea ja olen huolitellun näköinen niin purjehtiessa, lenkkeillessä kuin lomaillessa rannallakin.

Ensimmäisestä hoitokerrasta oli kulunut n. puolitoista vuotta ja kestopigmentointi oli ihollani jo haalistunut. Haalistumiseen vaikuttaa ihotyyppi ja aineenvaihdunta. Mikäli iho on kuivempi saattaa kestopigmentointi säilyä pidempään. Kestopigmentointi tuli puheeksi Hoitola Impressen Tarun kanssa ja päätin teettää kestopigmentoinnin vahvistukset hänellä. Hyvä niin, sillä olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Kulmakarvat ovat nyt todella siistit ja pigmentoidut karvat erottuvat kauniisti. Eyelinerin kestopigmentointi pysyy paikoillaan koko ajan ja ripsienpidennysten kanssa ei tarvitse varoa jokapäivästä eyelinerin meikkaamista ja pesua. Tässä kohtaa voin todeta, että kestopigmentointi on todellakin helpottanut omaa arkea ja antanut kasvoilleni kehykset, sillä omat kulmakarvani ovat vaaleat ja harvat. Pohjanmaalaisille lukijoilleni suosittelen Emman postausta kulmakarvojen ja eyelinerin pigmentoinnista. Emmalla on luonnostaan tummat ja tuuheammat kulmakarvat, lopputulos on silti todella vaikuttava.
Tässä näkyy haalistuneet kestopigmentoinnit ennen vahvistusta:


Kuten kuvista näkyy, muoto haluttiin pitää samana. Taru levitti puudutusainetta ja antoi aineen vaikuttaa kelmun alla ennen aloitusta. Huh näitä kuvia, nämä ovat kyllä aika brutaalit, mutta toivottavasti näistä ovat hyötyä kestopigmentointia miettiville :D
Tässä kuvat heti käsittelyn jälkeen, silmiä ja kulmakarvoja punoittaa ja turvottaa:


Kiitos Tarun löysin minulle täydellisen meikkivoiteen kestopigmentoinnin yhteydessä! Halusin nimittäin peittää punoittavaa ihoani hoidon jälkeen ja Taru ehdotti Impressessä myynnissä olevaa Lycogel breathable camouflage meikkivoidetta. Sitä kuulemma käytetään useasti juuri hoitojen jälkeen suojaamaan ihoa. Huomasin samana iltana, että meikkivoide oli vielä pitkän päivän jälkeen täydellinen, joka on omalla rasvaisella ihollani todella harvinaista. Nyt olen puolikkaan pullon verran jo käyttänyt tuota meikkivoidetta ja se on todella kestävä, voittaa helposti Esté Lauderin Double wearin ja on huomattavasti hengittävämpi iholla.

Sojottavat kulmakarvat tainnutan Lumenen kulmakarvavahalla sävyssä grey brown.
Ripsienpidennyksistä tuli samalla pidettyä puolen vuoden tauko ja se teki varmasti hyvää. Luin joulukuussa Emman postauksen ripsienpidennyksistä aiheutuneista turvonneista silmistä, se on varmasti monille ripsipidennyksiä käyttäville hyvä herätys. Itselläni en onneksi huomannut eroa ja kesäkuussa Taru teki minulle ripsienpidennykset. Itse pidän todella runsaista ripsistä, joten käytän volyymiripsiä. Ripset ovat minulle pieni arjen pelastus enkä niistä enää helpolla luovu. Impressessä taitaa edelleen olla parasta aikaa tarjous uusista ripsistä ;)


No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig