Follow my blog with Bloglovin Alleys of Montpellier | Teljänneito

Alleys of Montpellier

Montpellier oli suloinen kaupunki Etelä-Ranskassa, josta matkamme jatkui viime viikolla eteenpäin kohti Espanjaa. Vaikka Montpellier on melko suuri kaupunki oli se kuitenkin huomattavasti siistimpi ja rauhallisempi kuin Marseille. Marseille ei ollut minun makuuni, kenties olisin tykästynyt kaupungin hulinaan, jos olisimme viettäneet siellä enemmän aikaa. Sinnepäin suuntaavat suosittelen tutustumaan Jonnan blogissa oleviin juttuihin, hän kun oli Marseillessä vaihdossa alkuvuodesta.Vietimme muutaman päivän kävellen Montpellierin keskustassa ja löysin sieltä nämä kuvissa näkyvät suloiset sandaalit ja mustalla rusetilla koristeltun hatun. Tämä hattu on jo ollut käytössä rannalla ja otan sen taatusti mukaan myös Kroatian purjehdukselle:

 mekko, H&M
sandaalit ja hattu, Montpellieristä
kello, Michael Kors
laukku, Louis Vuitton

6 comments

 1. Kauniilta näyttää! Me olimme viime kesänä Montpellierissä häissä ja kylläpä tekisi mieli matkusta noihin maisemiin uudelleen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Häät Montpellierissä olivat varmasti upeat! Pidin Montpellierin pienistä kujista ja siitä, että vaikka se on suuri kaupunki se on kuitenkin säilyttänyt charminsa. Matkustimme sinne Cassiksesta, joka oli aivan ihastuttava pieni kylä Provencen alueella. Voit kuvitella, että viiniköynnöksiä riitti matkan varrella <3

   Delete
 2. Minä asuin Montpellierissä yhden kesän ajan, kun opiskelin FM-tutkintoni pääaineena ranskaa Turun yliopistossa ja opintoihin kuului oleskelu ranskankielisessä paikassa. Rakastuin täysin kaupunkiin ja paikalliseen elämän menoon ja vielä joskus aion palata sinne uudelleen. Vanhakaupunki kapeine kujineen ja ihastuttavine pikkuisine butiikkeineen oli kyllä kovasti minunkin mieleeni. Ja Palavas des Flottes'in hiekkaranta ja monet, monet paikat siinä lähistöllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin hyvin kuvitella, että Montpellieriin rakastuu täysin seillä ollessa pidempäänkin :) Hiekkarantoja siinä lähellä on kovasti kehuttu, vaikka itse emme ennättäneet tutustumaan niihin - tällä kertaa ;)

   Delete
 3. Sinulla on tismalleen samat ajatukset Montpellieristä sekä Marseillesta kuin itselläni :) Tykästyin Montpellieriin ja sen pieniin kujiin todella paljon, mutta Marseillesta minulle ei jäänyt mitenkään kovin ihana kuva. Oi, kunpa vain pääsisi noihin maisemiin taas pian takaisin!

  Tintti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kapeat kujat ja rauhallinen tunnelma - siinä vaan on sitä jotain tiettyä! Minä haaveilen pääseväni vielä takaisin mm Siennan kujille, Italian Sienna on myös paikka, jossa kapeat kujat ovat todella tunnelmalliset. Sienna taitaa jakaa mielipiteitä melko voimakkaasti, me rakastuimme Siennaan aivan täysin :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig