Follow my blog with Bloglovin A day in Monaco and shopping in Cannes | Teljänneito

A day in Monaco and shopping in Cannes

Istumme juuri junassa matkalla Montpellieristä Barcelonaan, josta matkamme jatkuu kohti Calellaa. Calellassa meitä odottaa meidän ystävät ja toivottavasti kannullinen sangriaa ;)  Odotan innolla Espanjaa, sillä en ole aikaisemmin ollut muualla Espanjassa kuin Kanariansaarilla pikkutyttönä.

Eteläranska oli mahtava kokemus, yhtenä päivänä päätimme Avec Sofién ja hänen miehensä kanssa käydä Monacossa ja lounaalla Italiassa Ventimigliassa. Ventimigliaan kesti vain puoli tuntia ajaa Monacosta. 
Monaco teki vaikutuksen omalla tavallaan, parasta oli ehdottomasti mantelisuklaa-karamellijäätelö casinoa vastapäätä, nam!


Näin kuvassa olevan mekon Turussa jalkineliike Stellan näyteikkunassa kun olimme Albertin kanssa aamulenkillä. Mekko on todella suloinen ja se oli jopa alennuksessa ;)mekko, Les Vips
ballerinas, Banana republic
aurinkolasit, Dior
laukku, Dior


Matkamme jatkui myöhemmin Nizzasta vuokra-autolla kohti Cannesia, joka myös se oli varsin vaikuttava isoine jahteineen ja näyttävine rantabulevardineen. 
toppi, Zara
shortsit, Banana republic
aurinkolasit, Chanel
kello, Tommy Hilfiger
laukku, DiorCannesissa tuli vastaan Majen liike ja alennusmyynti oli varsin houkutteleva. Liikkeessä oli paljonkin kauniita mekkoja ja hameita, mukaan tarttui juhlava musta mekko. Kokeilin myös kesäistä valkoista kellohametta, mutta päätin sen jättää ostamatta. Hame kieltämättä jäi mieleeni, niin kaunis hame oli.

Nyt Barcelona lähestyy, nauttikaa loppuviikosta!


2 comments

 1. Upeat kuvat, olet niin kaunis :) Nauttikaa lomasta!
  Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Tiina ja terkkuja Calellasta! Olemme kyllä nauttineet lomasta niin paljon <3

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig