Follow my blog with Bloglovin Midsummer Sailorette | Teljänneito

Midsummer Sailorette


Juhannus alkoi meidän osaltamme jo tänä aamuna, kun irroitimme köydet kotisatamastamme ja suuntasimme kohti Barösundia. Aurinko paistoi ja oli jopa niin lämmin, että uudet pitsibikinit pääsi heti käyttöön. Barösundissa kävimme viimeksi edellisen kevään siirtopurjehduksemme lopussa vappuaattona. Nyt tänne on avattu myös terassi ja uusi ravintola.
Lauantaina suunnittelemme purjehtivamme Porkala Mariniin, sillä sinne on avattu ravintola Bryggan by Kaksi Kanaa ja venenaapurit kehuivat pizzoja jo kovasti :) Lauantaiksi onkin taas luvattu aurinkoa ja lämmintä, joten lyhyt purjehdus kohti Porkkalaa ja ravintola Brygganin antimia toteutuu suurella todennäköisyydellä :)


Aurinkoinen päivä ja lähtö ystävien kanssa kohti Barösundia toi mieleen viime kesän purjehduskauden päättäjäiset, joten sen kunniaksi tässä muutama kuva tuolta päivältä inspiraatioksi Juhannusta varten! Kuplivaa ja toast skagen saaristolaislimpulla on tänäkin viikonloppuna tarjolla ;) 


 


Just nyt on kyllä niin hyvä fiilis. Meri, purjehdus ja hyvät ystävät, mitä muuta ihminen voi tarvitakaan? 

Ihanaa Juhannusta kaikille! 

4 comments

 1. Jos sinulla on aikaa, olis kiva lukea säästämisesta postaus. Ihanaa juhannusta! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti juhannus meni mukavasti :) Siellä se luonnoksissa odottaa aikaa ;)

   Delete
 2. Moikka! Olis kiva lukea postaus teidän koirasta! Esim. minkälainen hän on luonteeltaan, miksi päädyitte just tähän rotuun ja mitä hyviä ja huonoja puolia tässä rodussa on :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, Albert todellakin ansaitsisi aivan oman postauksensa! Mutta näin lyhyesti niin Albert ja hänen nöffikaverit ovat todella kilttejä ja leppoisia(kuten ulkomuodosta saattaa jo päätelläkin) kun tapasimme mieheni kanssa hänellä oli musta nöffi, joten oma ihastus nöffeihin alkoi siinä kohtaa ;) Huonoin puoli täytyy olla tämä l o p u t o n sotku... :'D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig