Follow my blog with Bloglovin Midsummer pizza at Porkala Marin Bryggan | Teljänneito

Midsummer pizza at Porkala Marin Bryggan

Olen juuri junassa matkalla takaisin Helsinkiin, tänään oli vihdoinkin kesän viimeinen luento. Mahtavaa! Jo on näitä Vaasan reissuja riittänyt. Syksyllä tulee olemaan suloinen syy matkustella Vaasaan, nimittäin ystäväni beibi 

Tänään aamulla vielä hiukan väsytti, juhannuksen lyhyeksi jääneet unet rokottavat edelleen. Oli tosi kiva päästä veneilemään ja säät olivat muutamia sadekuuroja poislukien varsin hyvät. Barösundista suuntasimme lauantaina kohti Porkala Marinia. 
pitsibikini, H&M
farkkuhame, Only
aurinkolasit, Ray-Ban

Heti päästyämme perille lähdimme janoisina ja nälkäisinä kohti ravintolaa Bryggan by Kaksi Kanaa. Tilasimme raikkaan kesäkannun seljankukalla ja pizzat. Sekä mozzarellapizza että tonnikalapizza oli superhyvää!


Siinä laiturilla kelpasi istua ja nauttia auringonlaskusta. Kuvassa näkyy uudet suosikkini, nimittäin off shoulder paita Vilasta ja tummansiniset kengät H&Mstä.

Edelliseen postaukseen tuli kysymys tästä karvapallosta, eli meidän Albertista. Juuri tämä samainen karvapallo taisi saada kuulla kunniansa, kun hermot meni kaikkeen siihen karvaan ja likaan, mitä hän toi tullessaan veneeseen. Raukka. No, siitäkin selvittiin, vaikka Albertilla onkin nyt ollut muutaman päivän outo yskä.


Juhannus oli taas kerran varsin onnistunut, kiitos siitä ystävät, aurinko ja herkut! Toivottavasti myös teillä oli mukava juhannus :)

Juna oli äsken hiukan myöhässä, joten ehdin juuri sopivasti käydä ostamassa Deko lehden, eli asuntomessujen virallisen messuluettelon, jei! Ensi viikolla asuntomessut alkavat Seinäjoella, oletteko te muut menossa messuilemaan? Suuntaan ensi viikolla sinne, vaikka lehden perusteella katseltavaa ei paljoakaan ole. Vuosi vuodelta messujen antimet tuntuvat huonontuneen, vai onko oma vaatimustaso noussut? Se selviää ensi viikolla ;)


4 comments

 1. En kestä, tuo teidän Albert on ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Albert kiittää kovasti :D Käytiin juuri tänään lääkärissä ja köhimisen syynä epäiltiin nenäpunkkia(!) joka kuulemma paranee lääkkeillä :)

   Delete
 2. Upeat kuvat ja ihana toi off the shoulder paita!!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja paita oli vielä 30% alennuksessa! :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig