Follow my blog with Bloglovin London tips | Teljänneito

London tips

Huh mikä viikko on ollut. Tulin viime perjantaina Vaasaan ja heräsin lauantaina aikaisin aamulla paniikkilukemaan talousoikeuden tenttiä varten. Tentistä ei jäänyt hyvä fiilis, mutta turha sitä jäädä murehtimaan. Olen parasta aikaa junassa matkalla takaisin Helsinkiin, kovasti jo kaipailen takaisin kotiin! Vaasassa tulee oltua nyt todella paljon ja se aiheuttaa aikataulullisia haasteita ja kiire näkyy myös blogin postaustahdissa. Aikatauluhaasteet näkyvät myös mm. kampaajan osalta. Hiusten juurikasvu oli jo aivan järkyttävä ja vielä monta viikkoa olisi jäljellä seuraavaan kampaaja-aikaan. Kokeilin eilen illalla ensimmäistä kertaa varmaan 10 vuoteen värjätä hiukset itse. Tässä siitä nyt sitten ollaan kunnon teiniblondi-tuksu- tukalla ja toivon, että en saanut aikaiseksi mitään sellaista, mitä luottokampaajani Taru ei voisi pelastaa ;)

Tämä kuukausi on opintovapaani viimeinen kuukausi(!) ja vielä on paljon tehtävää jäljellä. Samalla aikaani vie mielenkiintoiset projektit kuten APV2 ja purjehdusseuramme projektit. Olenkin jo monta päivää halunnut palata blogini pariin, mutta tässä kohtaa täytyy priorisoida koulua. Onneksi heinäkuussa odottaa hyvin ansaittu loma!

Kotona viihtyminen on lisääntynyt merkittävästi remonttimme valmistuttua ja olenkin ottanut jo uusia kuvia kotoa. Ensin halusin kuitenkin tehdä lupaamani postauksen Lontoon matkastamme. Siitä on jo useampi viikko aikaa, kun palasimme kotiin. Olipa ihana palata takaisin matkamme kuviin. Lontoossa ehdimme kokea paljon enemmän kuin mitä olin kuvitellut. Ihastuin Lontoon arkkitehtuuriin ja kotien huoliteltuun yleisilmeeseen, jonka innoittamana kävinkin hankkimassa meille pallotuijan parvekkeellemme heti Lontoosta kotiuduttuani.valkoinen kauluspaita, Esprit
hame, Supertrash
laukku, Dior
ballerinat, AndiamoEnsimmäisen päivän aikana ehdin kävellä hotellistamme Camdenista Jo Malonesin Covent Gardenin liikkeeseen. Voitte varmasti kuvitella miten upea liike oli! Ihastuin aivan täysin ihaniin tuoksuihin ja asiakaspalvelu oli miellyttävää ja ystävällistä. Mukaan lähti aivan liian monta laatikkoa ja lahjapussia ;)
Seuraavana päivänä luvassa oli London Eye, josta pääsimme ihailemaan Lontoon maisemia. Suosittelen etukäteen hankittavia vip-lippuja, joilla pääsee sujuvasti jonon ohi. Ehdimme hyvinkin toteuttaa kaikki toivelistalla olleet asiat: Westminster ja Big Ben, fish n' chips Notting Hillissa, burgerit Sohossa, lounas Hyde Parkissa, Oxford street ja Harrods. Ehdimme jopa nauttia afternoon tea(Suloisempia teepusseja en ole eläessäni nähnyt! :D) englantilaiseen tapaan Tower Hotellissa, josta meillä oli upeat näkymät Tower Bridgelle. 

Ehdimme myös käydä ihailemassa Buckingham palacea ja sitä ympäröivää upeaa puistoa. Sain todella vihreän kuvan Lontoosta, sillä jokaisena päivänä kävelimme lukuisissa puistoissa. Kävelimme myös China Townin läpi ja meille suositeltiin superhyvää italialaista Vico- ravintolaa aivan China Townin vieressä. Pasta carbonara oli tehty roomalaisittain ja oli kyllä kehujen arvoinen.Vaikka Hop on-Hop off bussit kuulostaa kliséeltä täytyy sanoa, että mielestäni se oli todella mukava tapa tutustua Lontooseen. Menimme The Original Tour busseilla(heti kun olimme selvinneet vihamielisestä Golden Tour bussin myyjästä) ja meillä oli todella hyvät oppaat mukana.

Neljä päivää Lontoossa oli varsin sopiva aika, emme Jo Malonesia ja Victoria Secretia(näissä senkin edestä!) lukuun ottamatta shoppailleet oikeastaan yhtään. Onneksi meillä oli todella hyvä tuuri sään kanssa ja pääsimmekin vielä viimeisenä päivänä ennen kotiin lähtöä aurinkoiselle kävelylle Regents Parkiin.

Lontoo oli ollut toivelistallani todella pitkään ja olen niin iloinen siitä, että päätimme lähteä sinne Annan ja Saran kanssa, tack tjejer! Aika näyttää minne meidän girls weekend vie meidät seuraavan kerran ;)


Ps. Puolet Lontoon kuvista olikin kadonneet koneelta, joten lisää kuvia Lontoosta luvassa mikäli ne löytyvät :)
SaveSave

4 comments

 1. Kiitos ihanasta postauksesta! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun tykkäsit! Toivottavasti löydän ne muutkin kuvat vielä kortilta ;)

   Delete
 2. Olen pitkään halunnut matkustaa just Lontooseen! kalliit hotellit ei houkutteel, mikä hotelli teillä oli ja oliko se hyvä? tuo puisto näyttää idylliseltä <3

  - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tytöt varasi meille aivan supersuloisen Judd hotelin, voin suositella! Hinta oli kolmen hengen huoneesta muistaakseni luokkaa 75 eur/yö/henkilö, joten varsin maltillista :) Lounas Hyde parkissa oli tosi mukava ja Regents park oli hyvin erilainen, enemmän puutarhamainen(viimeinen kuva) toivottavasti postaus kannusti matkaan Lontooseen! :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig