Follow my blog with Bloglovin SUNNY MAY | Teljänneito

SUNNY MAY

Vappujuhlinnat sujui varsin aurinkoisesti ja värikkäästi, tervetuloa toukokuu!

Vappuasuni oli vaalea ja juhlava, rakastan tätä valkoista Andiatan mekkoa  Yhdistin sen mustiin korkokenkiin ja laukkuun sekä Pariisista ostettuun valkoiseen Uniqlon kevytuntuvatakkiin. Kevytuntuvatakki oli mukava lisä trenssin alla kun lähdimme illalla metsästämään taksia.mekko, Andiata
kengät ja laukku, Dior
rannekoru, Hermés
Vappuaattona seurasimme lakitusta ystäviemme seurassa ja kävimme syömässä vappuburgerit Lungissa. Olimme jo lähdössä hyvissä ajoin kotia kun päätimme vielä piipahtaa ystäviemme juhlissa, ihme kyllä olo oli silti niin pirteä vappupäivänä, että päätin jopa lähteä illalla vielä lenkille sulattelemaan vappubrunssia :) Meidän vappubrunssin kohokohdat olivat Lauttasaaren Fafa's smokeryn herkullinen liha yhdistettynä voissa paistettuun parsaan, avocado skagenröra ja Laduréen macaronsit. Onneksi näistä herkuista riitti syömistä vielä tänäänkin!
Tänään Snapchatissa seuranneet huomasivatkin, että kävin uusimassa kestopigmentoinnit Hoitola Impressessä, joten tällä hetkellä silmäni ovat turvoksissa ja voin laittaa snäppiä myös huomisen tilanteesta. Kestopigmentoinnit ovat asia, joka tuntuu kiinnostavan monia, joten tulen tekemään siitä myös erillisen postauksen :) Huomenna onkin aivan superjännittävä päivä, lähdemme nimittäin kohti Tammistaarta pienelle päiväretkelle!

Aurinkoa viikkoon :)


2 comments

 1. Mekko näyttää kyllä kauniilta! Mistä kevytuntsikka on?
  - Maria

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mekko on aivan suosikkimekkoni tällä hetkellä, se on vaan niin ihana! :) Luonnonvalkoinen untuvatakki on Uniqlon, jonka ostin juuri Pariisista. Ostin myös sinisen, joka sopii hyvin esimerkiksi Albertin kanssa lenkkeilyyn :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig