Follow my blog with Bloglovin UNIQUE SKIN TREATMENT | Teljänneito

UNIQUE SKIN TREATMENT

Snapchatissa seuranneet ovatkin jo nähneet, että olen käynyt Töölönkadulla sijaitsevassa kauneushoitola Impressessä Tarun luona jo useamman kerran. Impresse tuli tutuksi Natalien blogin kautta ja päätinkin varata ajan sinne luettuani hänen postauksen. Se mikä juuri minua kiinnosti oli Biodermogenesi arpi ja kiinteytyshoito, sillä en ollut kuullut vastaavanlaisesta hoidosta aikaisemmin.Minulle hyvinvointi on todella tärkeää ja haluan antaa keholleni juuri sitä, mitä se tarvitsee. Oli sitten kyseessä kasvohoito, hieronta tai jokin muu vartalohoito. Kehoni tulee olemaan tämän kesän kovilla useammasta juoksutapahtumasta johtuen, eikä pelkästään sopiva määrä liikuntaa, kehonhuoltoa ja hyvä ruokavalio riitä. Nautin erilaisista hoidoista ja kuten tiedätte tykkään myös helpottaa arkeani esimerkiksi ripsienpidennysten tai kestopigmentoinnin muodossa. Tiedän, että niin moni teistä on samoilla linjoilla kanssani ja varsinkin näin äitienpäivän kynnyksellä ajattelin jakaa tämän oman vinkkini, vaikka Impresse onkin paikka josta myös muut kuin äidit voivat nauttia ;) Minulla on nyt kolme arpihoitoa takana ja monta vielä edessä, lupaan kertoa myös täällä blogin puolella miten arpieni kanssa käy! Tällä hetkellä tuntuu siltä, että pientä muutosta on jo havaittavissa ja voin jo nyt kertoa, että itse hoito ei tunnu pahalta ja sitä voi tehdä moneen eri kohtaan, kuten rintoihin, vatsaan tai pakaroihin. 
Olemme hoitojeni aikana ehtineet keskustelemaan paljon ja on kiva kun Taru osaa hyvin tarkasti kertoa eri hoidoista, joten päätin myös tehdä kestopigmentointien vahvistukseni hänellä. Kestopigmentoinnista on ollut paljon kiinnostusta, joten aion tehdä siitä tarkemman postauksen kun ne on valmiit. Kestopigmentointi on muuten asia, joka moni kokee kovin turhamaiseksi, mutta Taru osasikin kertoa, miten paljon sillä onkin mahdollista saada aikaiseksi.Huomenna sunnuntaina on jo äitienpäivä, jolloin äitejä todellakin saa hemmotella. Mielestäni lahjakortti kauneushoitolaan on yksi ihanimmista lahjoista mitä äiti voi saada, varsinkin jos se on yhdistetty yhdessäoloon tyttären kanssa :) Tiedän, että yhdessäolo on se kaikista tärkein omalle rakkaalle äidilleni, sitä onkin vaikea olla arvostamatta eri kaupungeissa asuessa 

Nauttikaa ihanasta ja aurinkoisesta viikonlopusta ja äitienpäivästä! Tänään suunnitelmissa on Sis. Deli+Café brunssi ja lenkki ELLE x Adidas tyttöjen kanssa :)


Ps. Taisin myös löytää tämän kesän suosikkituotteeni Impressestä ;)  Scandinavian Skin Candy body BB voide pääsi heti kokeiluun! 


No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig