Follow my blog with Bloglovin Paris, here I come! + Arvonnan voittaja | Teljänneito

Paris, here I come! + Arvonnan voittaja

Yksi varmimmista kevään merkeistä on jokavuotinen kaipuu Pariisiin. Tänä vuonna vietimme pääsiäisen poikkeuksellisesti Amsterdamissa Pariisin sijaan, joten kaipuu Pariisiin jäi. Opintovapaan parhaimmista puolista on mahdollisuus pitää vapaata kuin itselle sopii, joten Norwegianin tarjouksia katsellessa alkuvuodesta en voinut hillitä itseäni ja hyvä niin! Ilokseni pääsen jo huomenna ihailemaan Pariisin tunnelmaa ja viettämään oikein kunnolla aikaa Maijan ja Avec Sofién kanssa. Viime kevään matkasta voi lukea täällä ja täällä. Viime vuonna tulikin käytyä Pariisissa kahdesti, sillä kävimme heinäkuussa Maijan ja hänen miehensä häissä  ♥ Olen pyrkinyt olla tekemättä liian tarkkaa suunnitelmaa matkalle, sillä niinkin upeassa kaupungissa kuin Pariisissa riittää näkemistä joka kerta. On mukavempaa nauttia rauhassa tunnelmasta ja vaikka kokeilla uusia kahviloita, jonka lisäksi voi olla muutama etukäteen suunniteltu asia. Viime keväänä mieheni oli varannut meille pöydän ravintolasta Les Ombres ja se oli todella kokemisen arvoinen. Meillä oli aivan upeat näkymät ja ruoka oli todella hyvää! Tässä muutama kuva ravintolan upeasta näkymistä:Ihan pelkästään fiilistelemään en ole menossa tällä kertaa, sillä keskiviikkona 27.4 on ELLE x Adidas runners tiimin treenit ja olemme valmentajamme kanssa sopineet, että treeneistä pidetään kiinni! Luvassa on siis jouksutreenit Pariisin kaduilla klo 17.00 Suomen aikaan. Mukaan matkalle ja juoksulenkille pääsee Snpachatissa: teljanneito


Kiitos teille Nespresson arvontaan osallistujille, oli kiva lueskella teidän lempihetkistä läheistenne kanssa :) Arvonnan voitti Jennifer kommentillaan:

"Arkiaamuisin kahvit oman puolison kanssa (harvinaista herkkua että mennään samaan aikaan töihin). <3
Valkoinen vaahdotin on suosikkini.nennuu@hotmail.com"

Toivottavasti tänä viikonloppuna olette päässeet nauttimaan juuri niistä hetkistä! Me olemme nauttineet viikonlopusta yhdessä ja päätinkin hieman laiskasti jättämään väliin Indiedaysin tapahtumat, mikä osottautui oikein hyväksi päätökseksi. Oli mukava herätä levänneenä aamulla ja saada viettää rauhassa aikaa yhdessä ennen matkaani Pariisiin :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja onnea Jennifer! Lähetäthän sähköpostilla osoitteesi, niin saadaan Aeroccino maitovaahdotin toimitettua sinulle :)

3 comments

 1. Ihanaa reissua Pariisiin <3
  Vaahdotin tulee tarpeeseen, kiitos paljon! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! <3 täällä on kyllä aina yhtä ihana olla :) onnea vielä todella paljon uudesta maitovaahdottimesta! :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig