Follow my blog with Bloglovin Outfit in navy trench and white dress | Teljänneito

Outfit in navy trench and white dress

Tätä viikonloppua olin odottanut jo pitkään, vihdoinkin vapaa viikonloppu! Kevät on selvästi tuonut tullessaan lisää energiaa ja kevätsiivous on alkanut. Meidän koti on tällä hetkellä kovin vaiheessa, lattiaremontti on aloitettu järjestelemällä tavaroita ja irroittamalla lattialistat. Lattiaremontin olisi tarkoitus valmistua ensi viikonloppuna, vihdoinkin! Ennen sitä ajon käydä läpi tavaroitani ja laittaa mahdollisimman paljon myyntiin. Pohdin Louis Vuittonin huivin ja myös Mulberry Bayswater laukun myyntiä, niitä kun ei ole hetkeen tullut käytettyä.

Oman kodin järjestelyn lisäksi kevät on tuonut energiaa järjestelyyn elämän kaikilla saroilla. Eilen afterworkilla pohdittiin Betinan ja Tintin kanssa bloggaamista monesta eri näkökulmasta. Olen paljon pohtinut myös blogin layoutin muuttamista hieman selkeämmäksi. Ehkäpä innostun tekemään muutoksen vielä tänä iltana ;)

Vihdoinkin oli aikaa käydä läpi viime viikon kuvia Amsterdamista, miten ihana olikin palata takaisin tuon kauniin kaupungin tunnelmiin! Ehdoton suosikkiasuni tuolta matkalta oli tämä suloinen Andiatan valkoinen mekko yhdistettynä tummansiniseen trenssiin. Ihasuin todella paljon tähän tyttömäiseen mekkoon, tämä tulee taatusti olemaan lempimekkoni tänä kesänä!Cerise mekko ja trenssi, Andiata
hanskat, Stockmann
aurinkolasit, Dior
laukku, Ted Baker
kengät, Christian Louboutin


Kuvat ovat otettu Airbnb asuntomme rappusilla Amstelin rannalla. Asunto sijaitsi talon ullakolla, joten nuo kapeat ja jyrkät rappuset tulivat todella tutuksi ;) Tuona päivänä tuli piipahdettua myös Diorin liikkeessä, kuten Snapchatissa (teljanneito) ja instagramissa seuranneet saattoivatkin jo huomata. Joko arvaatte, mitä sieltä löytyi? ;)

Nauttikaa viikonlopusta!

edit: muutin blogin layoutia, mitä mieltä olette?

Seuraa blogia Instagramissa, FacebookissaPinterestissä, Bloglovin'ssa, Bloggerissa ja Snapchatissa teljanneito
 photo 5_zps34db02fd.png photo 3_zpsba3cba55.png photo 8_zps028e1e71.png photo 6_zps03bce8d9.png photo 2_zpsd416e313.png
 blogitfi.png
 blogger.png

4 comments

 1. WOW mikä nainen! Tämä uusi blogidesign on todella raikas ja moderni :)
  -Niina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi KIITOS tästä piristävästä kommentista! Tällä hetkellä on kyllä itsellä vähän vähemmän raikas olo kun tuli vähän valvottua kun päivitin tätä blogin layoutia :D

   Delete
 2. Mikä Louis Vuitton huivin myyt pois?? Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulen kyllä, että myyn huivin pois, kun jostain syystä se lämpimämpi beige ei nyt tunnukaan ihan omalta, vaikka silloin ostaessa halusin nimenomaan sen lämpimämmän sävyisen :D Eli se on Monogram shawl, joka näkyy tässä postauksessa:
   http://www.teljanneito.com/2014/10/saturday-in-helsinki.html

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig