Follow my blog with Bloglovin My Lady Dior | Teljänneito

My Lady Dior

Takana on ensimmäinen päivä Pariisissa, aamupalan jälkeen lähdimme Maijan kanssa kaupungille ja palasimme takaisin kotiin vasta myöhään illalla. Päivä on ollut todella hauska ja Snapchatissa (teljanneito) voi seurata matkaa myös huomennakin. Lupasin tehdä postauksen Amsterdamista löydetystä ihanuudesta, joten tässä minun ensimmäinen Lady Diorini:
Olin pohtinut hankkivani pientä laukkua itselleni lahjaksi kovasta koulutyöstä Pariisista, mutta kokeiltuani Amsterdamissa Chanelin flap bagia ja WOCia totesin, että tämä Dior sopii minulle. Kokeilin myös Dior Promenade laukkua, mutta se tuntui olevan minulle liian massiivinen. Massiivisella tarkoitan kuutiomaista mallia, vaikka se onkin sirompi kuin Chanelin pienin flapbag.

Olen muutaman viikon käytön jälkeen todella tyytyväinen laukkuuni ja se on todella käytännöllinen. Mielestäni tämä laukku sopii todella hyvin myös kaupungille ja myös rennon asukokonaisuuden kanssa. Rentoja sporttisempia asuja on myös tulossa tänne blogin puolelle, niitä kun on toivottu :) Sydämeeni sattuu jo pelkkä ajatus siitä, että herkkä lamb skin saa ensimmäinen naarmun, mutta mielestäni laukut ovat tehty käytettäväksi, jolloin myös käytön jälkiä saa näkyä ;)

Postauksen kuvat olemme ottaneet meidän suloisessa Amsterdamin asunnosta, josta voi lukea lisää täältä. Ihanaa viikkoa kaikille!

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig