Follow my blog with Bloglovin Our Marble Carrara floor | Teljänneito

Our Marble Carrara floor

Terveiset täältä kaaoksen keskeltä!

Viime viikolla meidän lattiaremontti alkoi, vihdoinkin! Uutta lattiaa oltiin pohdittu ja suunniteltu jo keittiöremontista asti. Tämä on meille todella suuri asia, sillä vaalea marmorilaminaatti muuttaa koko asunnon ilmeen aivan täysin verrattuna vanhaan tammiparkettiin. Istun parasta aikaa sohvalla ja ihailen tätä valkoista lattiaa, on se vaan niin superkaunis ♥ 
Löysimme uuden lattiamme Karitma Collectionilta ja kerroinkin tässä postauksessa koepalojen tilauksesta, en meinannut millään malttaa lopettaa koepaloilla mallailua ;) Lattia on siis Carrara Marmor Glamour laminaattilaatta, jonka valitsimme yhteistyössä Karitma Collectionin kanssa. Hihittelin itsekseni kun luin lattiasta heidän sivuilta, jo pelkkä kuvaus lattiasta puhutteli minua:


"Korkeakiiltoinen Glamour on elegantti lattiaratkaisu rohkealle sisustajalle. Glamourin pinnassa on useita kerroksia elektrolyysikovetettua lakkaa, joka tekee pinnasta kiiltävän ja kestävän. Ole rohkea, valitse Glamour !"
Niinpä päätettiin tilata meille uusi elegantti lattia ja se saapui viime perjantaina. Koko viikonlopun mieheni ja hänen ystävät tekivät remonttia ja vielä vaatehuone jäi kesken. Ja ne listat tietenkin jäi laittamatta.. Täytyy muuten kehua miten avuliaita ja osaavia handyman-ystäviä meillä on, aivan uskomatonta! Alunperin emme olleet ajatelleet uusia lattiaa itse, mutta kun koepalat saapui tajusimme, että asennus sujuisi melko pienellä vaivalla. Minun tehtäväksi jäi Albertin hoito ja evakuointi, joka sujui varsin mukavasti auringosta nauttien hyvässä seurassa. Keräsin kuitenkin vähän vaimo-pisteitä kun kannoin yksin koko lavallisen lattiaa, alusmateriaalia ja listoja ylös asuntoomme kun mieheni ei ollut perjantaina kotona :D
Tänään kävin muuten ensimmäistä kertaa viemässä Albertia Suomenojan Musti ja Mirrin Dogroomiin pestäväksi ja trimmattavaksi. Voin koko sydämestäni suositella heidän palveluita! Aivan uskomattoman mukavaa palvelua ja näkisittepä tämän meidän Albertin nyt  Tai no, niinhän te näättekin Snapchatissa!

Ps. Vielä on aikaa osallistua Nespresso Aeroccino arvontaan! Käykää osallistumassa ;)

9 comments

 1. Replies
  1. Albert on kyllä ollut sellainenkin apupoika tässä remontissa :'D Perjantaina kun kannoin kaikki ylös asuntoon se oli ihan koko ajan tiellä :D

   Delete
 2. Lattia näyttää todella tyylikkäältä! Minkälainen tuntuma lattialla on, onko se muovinen? Muistan nähneeni aikaisemminkin valkoista marmoria jäljittelevää laminaattia....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lattia on kyllä todella tyylikäs! Se ei ole lainkaan muovinen vaan todella kova. Kävellessä lattian päällä se on kylmä ja kova, eli vähän kivimäisempi. Toki se on verrattuna parkettiin, joka on huomattavasti pehmeämpi ja lämpimämpi kuin tämä laminaatti. Vaikka tämä on kiiltävä lattia se ei kuitenkaan ole liukas, mikä on meille todella tärkeää Albertin kanssa! Aikoinaan ihasteltiin marmorilaminaattia hesanhelmeksi-blogissa, en enää edes muista kumpi meistä ensin ehdotti tätä lattiaa :D Tämä Karitman lattia oli huomattavasti edullisempi kuin se mitä aluksi katsottiin, puhumattakaan verrattuna aitoon marmoriin! ;)

   Delete
 3. Åååh, blir ser ut att bli jättefint!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo det är helt otroligt fint! <3 Vi måste nog hitta på någo party så ni kan komma å se slutresultatet sen :)

   Delete
 4. Moikka Jessica, tää saattaa kuulostaa oudolta kysymykseltä, mutta kysyn silti :). Sattuiko teiltä jäämään yhtään ylimääräisiä paloja laminaatista? Oon jo jonkin aikaa kaivannut olohuoneen pöytään uutta lookkia ja tuon tason voin vaihtaa käden käänteessä. Mulla on siinä tällä hetkellä 3 laminaatin palaa ja haluisin nyt siihen marmoritason. Oikea marmori maksaa järettömästi ja tää laminaatti kuulostaisi just siltä mitä tarvitsen!!

  http://www.beautyoflife.fi/2014/12/minun-suunnittelema-poyta-olohuone.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa ja anteeksi, että vastaus kesti! :D Kyllä, niitä on kuulemma ylimääräisiä! Mieheni muistutti minua mainitsemaan, että laminaattipalojen väliin jaa sellainen saumahenkinen rako, eli se ei ole saumaton kuten tuossa postauksessasi olevassa pöydässä (näkyy tämän postauksen toisessa kuvassa, jossa mittanauha ja kynä)

   Delete
  2. Mahtavaa! Laitan sulle mailia privana :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig