Follow my blog with Bloglovin ELLE x Adidas runners | Teljänneito

ELLE x Adidas runners

Viime viikko oli aivan huikea startti juoksutreenien osalta. ELLEltä ilmoitettiin, että olen osana ELLE x Adidas runners tiimiä! Olen aivan superinnoissani tästä ja meillä on aivan upea tiimi kasassa! Meillä on kaksi yhteistä treeniä takana ja monta vielä edessä:
Tällä jengillä tulemme valloittamaan Helsingin kadut aina syyskuuhun asti, jolloin juoksemme yhdessä Midnight Runin. Tämä tarkoittaa, että vihdoinkin Running-tagi saa lisää sisältöä myös täällä blogin puolella! Tämä on jo tietysti omalta osaltani tarkoittanut paljon pinnauksia Training-kansiooni Pinterestissä ;) Oletteko jo aloittaneet juoksukauden, tai tykkäättekö ylipäätään juoksemisesta? Tiedän ainakin osan teistä olevan innostuneita ja kovia juoksemaan, joten nyt on hyviä hetki jakaa omia vinkkejä! Tuli tuossa alkuvuodesta ilmoittaudutta toiseenkin juoksutapahtumaan täällä Helsingissä myös, hih ;)


Kuvat Roope Virtanen, edit by meKira KososenJulia Toivolan ja Minna Someron blogeista voikin hakea lisää inspiraatiota ja energiaa lenkkeilyyn, instagramissa menoa voi seurata #AdidasrunnersxELLE #whyirunHelsinki hashtageilla. Toivottavasti moni teistäkin innostuu juoksemaan tänä kesänä! On muuten niin kivaa treenata porukalla ja valmentajien avulla, jo näiden kahden treenikerran jälkeen olen oppinut niin paljon uutta. Omassa juoksutyylissä on vielä paljon korjattavaa ja toivottavasti oma juoksutekniikka paranee tässä kevään ja kesän aikana. Juoksutekniikasta ja omasta juoksutaustastani kerron lisää täällä blogin puolella, puhumattakaan niistä uusista oivalluksista ;)

Iloa ja energistä loppuviikkoa sinne! Tulen huomenna viettämään isäni syntymäpäivää, sillä hän on nyt täällä Helsingissä kaverinsa kanssa. Se tarkoittaa siivous- leivontapuuhia, vaikka en kyllä yhtään tiedä mitä sitä leipoisi! En edes muista milloin olisin viimeksi leiponut yhtään mitään, mutta varmasti ne hieman ruostuneet leivontataidot on vielä tallessa ;) Minä kun aina ennen leivoin melkein viikoittain! Suolaiset piirakat olivat bravuurini, heh. Itse rakastan porkkanakakkua todella paljon ja Ida365:n raw porkkanakakku tuli muutama päivä sitten vastaan bloglovinin kautta, olisikohan se huomisen synttärikakku?
Ps. Onnistuin saamaan edellisessä postauksessa mainitsemani Adidaksen lenkkarit Stockan Hulluilta päiviltä, jes! Toivottavasti tekin saitte tehtyä ostoksia onnistuneesti :)

Seuraa blogia Instagramissa, FacebookissaPinterestissä, Bloglovin'ssa, Bloggerissa ja Snapchatissa teljanneito
 photo 5_zps34db02fd.png photo 3_zpsba3cba55.png photo 8_zps028e1e71.png photo 6_zps03bce8d9.png photo 2_zpsd416e313.png
 blogitfi.png
 blogger.png

8 comments

 1. Täällä yksi juoksun ystävä! Odotan että saisin palauduttua tarpeeksi, vielä ei ole lenkit tuntuneet kovin hyviltä sitten synnytyksen. Lantionpohjajumppaa siis ja toivon mukaan pian palailen juoksubaanoille, kevään tulo yleensä kyllä nostaa motivaation taas uusiin ulottuvuuksiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kevät todellakin nostaa motivaatiota niin paljon! :D Viikonlopuksi on luvattu aurinkoa, kiire on hellittänyt ja lenkkiä on suunniteltu <3 Tsemppiä palautumiseen, toivottavasti teillä sujuu hyvin pikkusen kanssa!

   Delete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olipa tosiaan vaikea kysymys, toivottavasti aikaisemmasta vastauksestani oli apua! Olen suunnitellut tekeväni to do-listan Helsingin kesään, joten kenties siitä postauksesta tulisi kivoja ideoita :) Pariisin osalta saan taas kerrottua lisää vinkkejä kun lähden muutaman viikon päästä sinne! :)

   Delete
 3. Vau, Adidas-runners-team! Onnea mahtavaan tiimiin ja seuraan pääsystä! Täällä myös yksi ehdoton juoksufani ilmoittautuu seuraamaan harjoituksianne. Juoksu- ja koordinaatiotreenit ovat tuttua juttua. Mutta nuo treenivaatteet ja adidaksen juoksukengät kiinnostavat. Nyt etsinnässä olisi perustreenikengät ja kevyemmät kilpakengät. Boston boostit ja Adios boostit ovat mietinnässä kummatko hankkisin. Nyt sitten katse kiinnittyi noissa kuvissa teidän kenkiin? Mitäs ne olivat? Oliko kaikkientreenivaatteet Adidasta vai jokaisen omia? =) Energisiä juoksutreenejä ja onnistuneita lenkkejä! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsotaan jos saan jonkun järkevän ja tarkemman vastauksen tänne noista kengistä! Omat kengät ovat Pure Boost X (osalla tytöistä oli samat, mutta kukkakuosilla. Omat ovat ne kaksiväriset toiseksi alimmaisessa kuvassa, minulla mustat housut) ja ne oli kyllä todella kevyet jalkaan. Palaan vielä tähän!

   Delete
  2. Pyysin tarkempaa vastausta Adidas juoksukengistä, toivottavasti saan kattavan vastauksen sinulle niistä :)

   Delete
  3. Tässä Marika saadut vastaukset:

   Lotta Harala kommentoi, että on vaikea ottaa selkeämmin kantaa kun ei tiedä milloinen kenkä sopii juuri sinun jalkaan. Lotta tykkää itse tosi paljon Adios boostista, sillä se on Lottan jalalle sopiva ja just kivan kevyt kenkä :)

   Adidakselta vastattiiin, että meidän jalassa ovat tosiaan PureBoost X kengät, joka on naisille suunniteltu malli. Tämä kenkä sopii tekniikan kehittämiseen ja lyhyempien matkojen ja intervallien harjoitteluun. :)

   Toivottavasti tästä oli Marika apua ja aina saa kysyä tarkemmin!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig