Follow my blog with Bloglovin Dior love | Teljänneito

Dior love

Tällainen kaunis paketti tuli kannettua kotiin Amsterdamista, eihän näin kaunista pakettia meinannut malttaa edes avata! Kyllä, laatikkokin tuli pakattua mukaan kotiin matkalaukkuun. Ja paperipussi rusetteineen ;)


Tänään onkin pitkästä aikaa päivä kaupungilla luvassa, hassua miten opintovapaan myötä on kynnys lähteä keskustaan asti kasvanut. Rakkauteni Lauttasaareen on kevään myötä taas kukoistanut, kuten varmasti Snapchatissa seuranneet ovat huomanneet :D Keskustaan asti kun taas lähtee täytyy saada monta asiaa taas hoidettua. Kaipaan kuitenkin jokapäiväistä keskustassa olemista ja tänään onkin luvassa lounas ja treffit kollegoiden kanssa!

Täytyy muuten toivoa, että vappuna olisi ihanan lämmin, jotta voisi pukea tämän Andiatan valkoisen mekon vappujuhliin! Onko teillä jo vappusuunnitelmat valmiina?
Ihanaa tiistaita sinne!

9 comments

 1. Ihana uusi ulkoasu! Ja tuo laatikko itsessään on jo ihan sisustuselementti! Vielä kun paljastat mitä se pitää sisällään ;)
  Ja apua, vappu suunnitelmat ja vapun asu vielä ihan auki! Sen verran kuitenkin on tuon juhlan etteen tehty että päivä vietetään lasten kanssa ja illalla he jäävät isovanhemmille ja me puolestaan suunnataan illanviettoon ystävien kanssa, ihanaa!

  Aurinkoa viikkoosi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heculina, ihanaa kun tykkäät! Vähän jännitti, että onko tämä liian monimutkainen kun täytyy klikata postaus auki, mutta toisaalta se antaa hyvän kokonaiskuvan kerralla! :) Ooh, kuulostaa aika kivalta vappusuunnitelmalta- sekä lasten kanssa päivällä että illanvietto ystävien kanssa ;) Haluan niin aurinkoisen vapun!

   Delete
 2. Oi mikä laatikko, mitähän siellä sisällä on... <3<3<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laatikko odottaa jo esillelaittoa, kunhan tämä lattiaremppa saadaan tehtyä :D Laukkuhan se siellä on, lisää siitä pian ;) <3

   Delete
 3. Hei! Kauniita kuvia.
  Toivoisin postausta ripsienpidennyksistä, jotka sinulla on ainakin joskus ollut. Onko vielä? Missä käyt laitattamassa ne ja oletko ollut tyytyväinen? Oletko kokeillut klassisia vai volyymeja? Itsellä olisi hyvät ripset hakusassa. Sinulla ainakin on joissain kuvissa ollut upeat ripset ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Tällä hetkellä minulla on tauko ripsienpidennyksistä, sillä olen uusimassa muutaman viikon päästä kestopigmentoinnit. Olen tehnyt niitä useammassa paikassa ja haluaisin löytää paikan, johon minun on helppo kulkea! Keskusta tai Lauttasaari toisin sanoen ;)

   Delete
 4. Saanko kysyä mistä sinun kauniit silmälasisi ovat jotka aina välillä täällä blogin puolella sekä sc:ssa ovat vilahdelleet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aina saa kysyä :) Silmälasit on Raybanin, tästä postauksesta näet tarkemmat tiedot:
   http://www.teljanneito.com/2012/02/norttipokat.html

   Onpa muuten aina yhtä kamalaa lukea omia vanhoja postauksia :'D

   Delete
 5. Hei!
  Upeita kuvia! Itsellänikin on ihana Miss Dior promenade pouch hankinnassa. Millaisen ihanuuden laattikkosi sisältääkään?

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig