Follow my blog with Bloglovin Tulips, spring and easter in Amsterdam | Teljänneito

Tulips, spring and easter in Amsterdam

Terveisiä Kööpenhaminan lentokentältä!
Aikaisin tänä aamuna suuntasimme kohti lentokenttää ja keväistä Amsterdamia, jossa meitä toivottavasti odottaa tuoksuvat tulppaanit ja kauniit kukkamarkkinat.

Vaikka Hollanti onkin tunnettu tulppaanien maana on myös Suomi yksi tulppaanien kärkimaita yli 200 eri lajikkeensa kanssa. Trenssin käyttöönoton lisäksi yksi varmimmista kevään merkeistä on tulppaanimeren loisto kaupoissa. Jo helmikuun alusta ovat kotimaiset tulppaanit tuoneet kevään niin koteihin kuin blogeihinkin: auringonpaisteen kaunistamat vaaleat tulppaanikimput ovat koristelleet myös meidän kotiamme useamman viikon. Viime vuosina olemme olleet matkoilla pääsiäisenä, joten pääsiäiskoristelut ja herkuttelut jäävät meidän osalta yleensä melko vähäiseksi, mutta kauniista kukista saakin juuri sopivan määrän pääsiäisfiilistä.Helppohoitoiset tulppaanit on mukava tuliainen myös pääsiäispöytään. Täältä löytyy ohjeet, joilla jopa minä sain pidennettyä tulppaaneista saatua iloa. Käytän muuten itse aina kukkaveitsenä minun partiopuukkoani. Vaikka se on n. 20 vuotta sitten saatu tunnen vieläkin hieman ylpeyttä siitä, että minulla on oma partiopuukko ja vielä omalla nimellä kaiverrettuna, hih ;)


Tämän postauksen muodossa haluan yhdessä Kauppapuutarhaliiton kanssa toivottaa teille oikein ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito
 photo 5_zps34db02fd.png photo 3_zpsba3cba55.png photo 8_zps028e1e71.png photo 6_zps03bce8d9.png photo 2_zpsd416e313.png
 blogitfi.png
 blogger.png

3 comments

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Valoisia ja raikkaita kuvia blogi täynnä. Kumpa minullakin olisi noin hyvä valokuvaamisen taito. Kiitos silmänruoasta!

  -Isla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun tykkäät valokuvistani! muokkaamista ja valokuvausta kannattaa harjoitella ;) Kiitos itsellesi!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig