Follow my blog with Bloglovin Travel outfit with Balmuir Oslo Scarf | Teljänneito

Travel outfit with Balmuir Oslo Scarf

Toivotuilla matkustusasuilla jatketaan Tukholman matkan kunniaksi, kuvat ovat Sannan ottamia sinä päivänä kun saavuimme Osloon viime syksynä. Asu on yksinkertainen ja mukava, asun tekee erityisen mukavaksi pehmeä Balmuirin Oslo-huivi:

blazer, Zara
paita, Vila
housut, Mac dream jeans
saappaat, Bianco
huivi, Balmuir
aurinkolasit, Dior
laukku, Louis Vuitton
matkalaukku, Rimowa
Tämä beige Oslo-huivi eksyikin loppumatkasta Sannan kaulaan ja itselläni huivin väri vaihtui tummanharmaaseen. Mitä mieltä olette huivin sävystä? Mielestäni se sopii minulle todella hyvin, vaikka harmaa on kieltämättä ollut koko talven kovemmassa käytössä. Oslo-huivi on muuten aivan mielettömän muhkea, vaikka se onkin melko kevyt huivi (verrattuna esimerkiksi Highland-huiviin). Sen saa todella kauniisti aseteltua ja pysyy muhkeana :)

Kuvassa olevat farkut ovat todella pehmeät ja ovat tälläkin matkalla mukana. Zaran jakku tuli ostettua Oslosta ja se on ollut hyvä ja edullinen "arkijakku". Seuraavaksi tarvitsen taas vähän laadukkaamman blazerin, sillä nykyiset Tiger of Swedenin jakut ovat jo olleet sen verran kovassa käytössä. Jakku on vaan yksinkertaisesti niin kätevä ja sopii melkein kaiken kanssa!

Nauttikaa viikonlopusta :)


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

5 comments

 1. Minulla on tuo sama huivi ja samanvärisenä, joten minusta se on aivan täydellinen sävy <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oslo-huivi on niin mielettömän pehmeä myös! Tällä hetkellä kaulassa on saman sävyinen Highland-huivi, joka on lämpimämpi, mutta tuo Oslo-huivi on kyllä myös yllättävän lämmmin ja niin ihanan muhkea <3

   Delete
 2. Onpa kaunis ja klassisen tyylikäs asu! Ja tuo huivi kruunaa kokonaisuuden!
  Mukavaa viimonloppua, kaunotar. ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenna, tässä asussa kelpaa matkustaa kun huivi on superpehmeä ja housut joustavat ;) Toivottavasti viikonloppu oli mukava, ihanaa sunnuntaita sinne <3

   Delete
 3. Olen niin himoinnut tuota huivia, sopii!

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig