Follow my blog with Bloglovin Sunday brunch with a view | Teljänneito

Sunday brunch with a view

Onko mitään parempaa olemassakaan kuin rauhalliset viikonloput ja herkullinen aamiainen? Rakastan pitkiä brunsseja ja haluan aina kokeilla uusia brunssipaikkoja. Ilokseni Helsingissä on vielä monta paikkaa kokeiltavana ja uusia tuntuu tulevan koko ajan. Juuri tänään instagramissa kehuttiin Ravintola Bron brunssia, ehkäpä se olisi seuraavana listalla? ;) Oma vaatimustaso tuntuu kasvavan koko ajan: hyvä brunssi koostuu herkullisesta ruoasta ja tarjolla täytyy olla jotain muuta, kuin perus nakkeja ja jugurttia. Myös palvelun täytyy olla sujuvaa.


Holiday Club Saimaan upeassa Paviljongin Aleksanterinsalissa nautittu brunssi oli todella miellyttävä kokemus, ruoka oli hyvää ja katsokaa nyt tätä salia! Kuvat saavat puhua puolestansa, mutta blinit ja maalaispaté ansaitsee erityismaininnan. Oli mukavaa saada nauttia ihan rauhassa ja voin vaan kuvitella, miten upealta juhlatila näyttäisi kesällä kun myös terassilta voisi ihailla järvimaisemaa. 





Jos suunnittelisimme häitä Suomessa Aleksanterinsali olisi hyvin todennäköinen vaihtoehto juhlatilaksi. Brunssin jälkeen täytyi hetken lepäillä huoneessamme ennen kuin lähdimme kävelylle pitkin rantaa.









Ihanaa sunnuntaita, nauttikaa päivästä! Nyt voikin jo pian aloittaa haaveilun illallisesta ;) Viikonloppu on muuten ollut todella kiva ja tuntui jotenkin todella pitkältä. Ensiviikolla lähdenkin Tukholmaan :) Kiva päästä käymään Tukholmassa taas pitkästä aikaa!

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa ja Pinterestissä 




2 comments

 1. Upea sali! Hauskaa Tukholmanmatkaa :)

  Päivi L

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, juhlasali oli todellakin kaunis ja valoisa! Blinejä ja maalaispatéta on jo ikävä ;) Kiitos, tosi kiva lähteä Tukholmaan ylihuomenna :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig