Follow my blog with Bloglovin Paviljonki Deluxe at Holiday Club Saimaa | Teljänneito

Paviljonki Deluxe at Holiday Club Saimaa

Terveisiä Vaasasta! Tällä hetkellä lepäilen hotellihuoneemme sängyssä, minulla oli aikaisemmin illalla tapaaminen ystävieni kanssa. Olipa ihana nähdä heitä ja kuulla kuulumisia, parempaa ei olisi voinut toivoakaan. Tämän illan tulen muistamaan ikuisesti ♥  Vointi on jo loistava verrattuna alkuviikkoon, kuume vei kyllä täysin voimat muutamaksi päiväksi eikä voimat ole vielä täysin palanneet ennalleen.

Palataanpa vielä takaisin viime viikonlopun tunnelmiin, olimme nimittäin mieheni kanssa romanttisella kylpylälomalla Holiday Club Saimaalla. Saimme mahdollisuuden yöpyä ylellisessä Paviljonki Deluxe sviitissä heidän arvokkaasti saneeratussa Paviljongissa ja ihastuimme paikkaan viikonlopun aikana niin paljon, että haluan ehdottomasti palata takaisin kesällä ihastelemaan Saimaanrantaa.


En ollut aikaisemmin käynyt Saimaalla, enkä olisi voinut kuvitellakaan, että maisemat muuttuvat niin paljon ajamalla 3,5 h Helsingistä. Tunnelma oli todella rauhallinen ja fiilis vähän kuin Lappiin olisi tullut, siellä oli jopa poroja!
Kyseessä oli hiihtolomaviikonloppu, joten rauhallinen Paviljonki pääsi todellakin yllättämään meidän positiivisesti. Tällä kertaa emme kokeilleet kylpyläosastoa, ohimennen kuitenkin kurkkasin sinne kun kävimme illallisella ja siellä näytti lapsilla olevan kova vauhti päällä ;) Sen sijaan vierailin Harmony Spa:ssa, sillä olin onnistunut unohtamaan kasvojenpesuaineen ja kasvoharjan kotiin.

Sviitti oli ihanan tunnelmallinen ja art deco-tyylinen, isosta ikkunasta aukesi maisemat Saimaanrannalle. Päästyämme perille avasimme pullon kuohuvaa, siitä rentouttava viikonloppu oli hyvä aloittaa. Päätimme käydä sviitimme kylvyssä, jonka jälkeen uni maistui hyvin. Seuraava aamu olikin yhtä juhlaa, mutta se ansaitsee ihan oman postauksensa!


Nauttikaa viikonlopusta, yritän mennä ajoissa nukkumaan niin pääsee aikaisemmin nauttimaan aamiaisesta, hih ;)

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito2 comments

  1. Olimme Helsingissä Hotel Lilla Robertsissa yötä viime viikonloppuna ja se näytti todella samalta :) Mä tykkäsin niin paljon robertsista ja sen aamupalasta! - Tiina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lilla Roberts on myös aivan ihana paikka! Totta muuten, sisustus on hyvin samanhenkinen :) Myös Lilla Robertsin aamiainen oli todella hyvä, toivottavasti nautitte viikonlopustanne <3

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig