Follow my blog with Bloglovin Monday outfit with black poncho | Teljänneito

Monday outfit with black poncho

Helsingissä lämpötila on taas pakkasen puolella, mutta ainakin itselläni ajatukset ovat olleet jo pitkään lämpimän keväiset. On vaikea uskoa, että pääsiäinen on jo tällä viikolla! Olemme viettäneet useamman pääsiäisen Pariisissa, mutta tänä vuonna mieheni pääsi yllättämään. Lähdemme torstai aamuna Amsterdamiin, jossa vietämme tänä vuonna pääsiäistä. Olen todella innoissani, sillä en ole aikaisemmin käynytkään Amsterdamissa! Lämpötila siellä näyttääkin olevan hieman lämpimämpi kuin täällä, joten mukaan matkalle lähtee ainakin beigen trenssi ja aurinkolasit ;) Tein jo eilen illalla listan vaatteista ja tavaroista, joita otan mukaan matkalle.

Viime aikoina olen käyttänyt kovin ahkerasti tätä mustaa ponchoa, joka pääsi vähän yllättämään ainakin itseni. On hassua, miten joskus ei vaan koe jotain tiettyä vaatetta tai mallia omakseen, kunnes sitä kokeilee! Näin kävi omalta osalta ponchon kanssa. Muistan, kun viime vuoden lopussa metsästettiin Saralle mustaa ponchoa, eikä ne vielä siinä kohtaa puhutellut minua. Jollain tavalla niiden metsästäminen kuitenkin herätti minussa jotain tunteita, sillä myöhemmin kokeiltuani tätä Part Twon pehmeää ja yksinkertaista ponchoa olin aivan myyty! Tämä poncho yhdistettynä cashmere huiviin on pelastanut minut monta kertaa väsymyskiukusta junassa ja kylmyydestä kaupungilla. Kuvassa poncho on yhdistetty pooloneuleeseen, mutta kylmimpinä päivinä alla on lämmittämässä beige kevytuntuvatakki. Pitkävartiset hanskat on lämmin yhdistelmä ponchon kanssa.


kuvat, Sanna Pänkäläinenponcho, Part Two
pooloneule, Repeat
vekkihame ja hanskat, InWear
nilkkurit, Ted Baker
sukkikset, Wolford 100den
rannekoru, House of Elliott

Vaikka ajatukset ovatkin kovin keväiset jo, niin kannattaa vielä kiltisti pukeutua lämpimästi. Täällä satoi taas lunta aamulla. Lauantaina onnistuin kiireessä unohtamaan hanskat ja kaulahuivin kotiin ja olin aivan jäässä kun saavuin tupareihin. Charin luo tullessa kyllä kylmyys unohtui nopeasti, rakastuin heidän asuntoon aivan täysin! Siitä lisää myöhemmin, n y t täytyy taas keskittyä kouluun. Ihanaa maanantaita kaikille!

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito
 photo 5_zps34db02fd.png photo 3_zpsba3cba55.png photo 8_zps028e1e71.png photo 6_zps03bce8d9.png photo 2_zpsd416e313.png
 blogitfi.png
 blogger.png

6 comments

 1. Hihi ;) (fast har dock ännu inte hittat den perfekta åt mig själv!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar för inspirationen, har som sagt använt denna riktigt aktivt! Det har varit skönt att krypa ihop under ponchon, även på föreläsningar faktist. Hoppas du hittar en tills nästa vinter!

   Delete
 2. Sinulla on niin kauniit hiukset! miten teet kiharasi? Hyvää matkaa ja pääsiäistä :)

  -Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Tiina! Yleensä teen kiharat ghd suoristusraudalla, nämä kiharat ovat kampaajani tekemät samaisella ghdn raudalla :)

   Delete
 3. Olet tyylikäs ja super elegantti. Kysyisin vielä ystävänpäiväpostauksesi mustasta kauniista laukusta, että minkä merkkinen se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista sanoistasi :) postauksessa näkyvä musta laukku on Ted Bakerin laukku Fredrikinkadun Huskista!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig