Follow my blog with Bloglovin Marble carrara floor inspiration | Teljänneito

Marble carrara floor inspiration

Eilen saimme vihdoinkin koepalat uudesta lattiasta ja olen aivan yli-innoissani! Hypin liioittelematta tasajalkaa täällä kotona eilen, lattia vaan näyttää niin hyvältä! Olin varautunut siihen, että se saattaa olla sävyltään vääränlainen ja aivan liian liukas meidän Albert-koiralle. Albertin kanssa kuitenkin kokeilimme yhdessä lattiaa, useamman "istu, maahan, hyvä!":n jälkeen saattoi naapuritkin kuulla muutaman riemunkiljahduksen. Lattia ei ollut liian liukas Albertille. Jei!
Vielä vähän enemmän tyytyväiseksi meidät tekee ajatus siitä, että se on ekologinen ja helppo asentaa. Marmorilaminaatin koepalat tilattiin Karitma Collectionilta ja Pinterest onkin viime aikoina täyttynyt upeilla inspiraatiokuvilla marmorista. Halusin tehdä inspiraatiopostauksen tänne blogin puolelle myös, joten tässä kollaasi tehty Pinterest-kansiostani:

Lattian vaihtoa olemme suunnitelleet jo viime toukokuisesta keittiöremontista lähtien. Keittiöremontin jälkeen on keittiön alakaappien ja vanhan lattian välillä pilkahtanut niin betonilattia kuin alusmateriaalikin. Tiesimme, että joudumme vaihtamaan lattiaa ja onneksi haaveilimme molemmat mieheni kanssa vaaleammasta lattiasta. Aloimme etsimään oikeanlaista lattiaa ja teinkin jo viime vuonna postauksen, jossa lattia oli toivelistalla. Löysimme melkein heti keittiöremontin jälkeen kauniin marmorilaminaatin, mutta kallis hinta ja töykeä palvelu pidätteli ostopäätöstä. On monta kertaa tehnyt mieli hinnalla millä hyvänsä saada revittyä tämä vanha tammiparketti pois ja saada vaalean lattian tilalle. Kaikki heti nyt!
Maltti on kuitenkin valttia ja tällä hetkellä en voisi olla tyytyväisempi :) Snapchatissa (teljanneito) onkin jo muutaman päivän näkynyt lattian mallailua ja vielä ei ole kyllästymisen merkkejä mallailun osalta. Eilisen päivän olenkin kuljettanut mallipaloja huonesta toiseen ja napsinut kuvia. Kenties voisin jo tässä kohtaa näyttää kuvia uudesta lattiasta koepalojen muodossa jos haluatte? :) Koepalojen avulla näkee hyvin sävyn ja pääsee vertailemaan nykyiseen tammiparkettiin. Kiiltoasteen näkee toivottavasti myös omista kuvistani, tämä on kiiltävä ja se toinen vaihtoehto oli mattapintaisempi. Kollaasissa näkyy niin kiiltäväpäintaisia kuin mattapintaisia vaihtoehtoja, kumpi miellyttää tiedän silmää enemmän?
Huomenna saamme vahvistettua tilauksen ja jäämme innolla odottamaan lattian saapumista! Lattiaremontti tulee olemaan iso projekti ja ajattelin helpottaa sitä aloittamalla tavaroiden ja vaatehuoneen tyhjentämisestä. Myyntiin lähtee niin sisustustavaroita kuin vaatteitakin!

Ps. Huomaatte varmasti kuvissa toistuvan jotain muutakin kuin pelkästään marmori ;)

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito
 photo 5_zps34db02fd.png photo 3_zpsba3cba55.png photo 8_zps028e1e71.png photo 6_zps03bce8d9.png photo 2_zpsd416e313.png
 blogitfi.png
 blogger.png

6 comments

 1. Replies
  1. Jes, aivan oikein! :D Se on ehdottomasti yksi asia, jota kaipaan tällä hetkellä. Takka on vaan niin tunnelmallinen ja kaunis. Varsinkin tällaiset pidemmän malliset takat puhuttelevat minua tällä hetkellä.

   Delete
 2. Väldigt snyggt, gillar det glansigare bättre!

  - Nina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samma här! Detta golv som vi valt är glansigt, det ser snyggt ut åtminstone på provbitarna. Hoppas det är lika snyggt då hela golvet är klart!

   Delete
 3. Snyggt val,det glansiga är snyggast,nu fattas bara öppenspis��

  ReplyDelete
 4. Haha jo precis! Saknar vår gamla spis. Det är så mysigt med spis!

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig