Follow my blog with Bloglovin Fika i Stockholm | Teljänneito

Fika i Stockholm

Tukholma on ehdottomasti kaupunki, jossa näen itseni asuvan yhdessä perheeni kanssa vielä joskus. Tukholma antoi taas parastansa viime viikolla, tack!
Miten kaupunki voi olla niin tunnelmallinen, tyylikäs ja trendikäs? Ruotsalaiset jopa kiroilevat tyylillä. Löysin makean Södermalmilla sijaitsevan Le Mond-kahvilan, joka toimi loistavasti väliaikaisena toimistona. Ilmeisesti moni muukin olivat löytäneet kahvilan, sillä Le Mond oli saanut tittelin Bästa café i stan. Tunsin oloni kotoisaksi ja nautin suunnattomasti fika-hetkestäni seuraillessa supertrendikkäiden ruotsalaisten arkea. Täytyy kylläkin myöntää, että minulle jäi vähän epäselväksi jos acai bowl och kaffe latte voi kutsua fikaksi. Kai tänä päivänä fika voi olla muutakin kuin kanelbulle och kaffe? ;)

Näihin kuviin ja tunnelmiin haluan toivottaa teille ihanaa, energistä ja iloista maanantaita!Vaikka Tukholma onkin upea paikka olin äärimmäisen tyytyväinen päästessäni takaisin kotiin. Tänään onkin todella jännä päivä tiedossa, saamme nimittäin uuden lattian koepalat kotiin kokeiltavaksi. Lattiaa ollaan pohdittu jo keittiöremontista asti, joten ymmärrätte varmasti, miten innoissani olen tällä hetkellä! Snapchatissa (teljanneito) voi seurata lattian mallailua ;) Muutoin tällä hetkellä aikaani vie täysin eräs tärkeä kurssi ja siihen liittyvät tehtävät. Keksin noin sata asiaa(mm. tämän postauksen kirjoittaminen) joita tekisin mielummin kuin näitä matikkatehtäviä ;)

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito
 photo 5_zps34db02fd.png photo 3_zpsba3cba55.png photo 8_zps028e1e71.png photo 6_zps03bce8d9.png photo 2_zpsd416e313.png
 blogitfi.png
 blogger.png


2 comments

 1. Mistä oot ostanut rayban aurinkolasit? :)

  https://katjaablog.wordpress.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Raybanin ruskeat aviatorit on ostettu muistaakseni vuonna 2009 Vaasasta liikkeestä, jonka nimeä en enää muista ;) Muistan miten kovasti pohdin niiden hankintaa, sehän oli iso hankinta. Kyllä kannatti, sillä lasit ovat edelleen kovassa käytössä!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig