Follow my blog with Bloglovin Valentine's Day | Teljänneito

Valentine's DayTarkoituksena oli ystävänpäivän kunniaksi tehdä postaus arvonnasta tänne blogin puolelle, suunnitelmat kuitenkin muuttui. Päivä ja maailman parasta seuraa vei mennessään, kiitos siitä 
Sen sijaan haluan jakaa teille muutama kuva menneeltä viikolta. Viikko sisälsi toki hermostunutta tenttiin lukua ja kokouksiin valmistautumista, mutta myös harvinaisen paljon mukavia hetkiä ystävien ja ihanien ihmisten kanssa.

Katsokaa nyt vaikka tuota yllä olevaa kuvaa. Miten noin paljon ihanaa voi mahtua yhteen kuvaan? Sain sen pitkään haaveilemani laskiaispullan mantelimassalla Café Esplanadissa ja oli aikaa käydä hakemassa uusin Anna-lehti, jossa on juttu suosikkisuunnittelijastani Sanna Pänkäläinen. Lisää upeita kuvia hänen kodistaan löytyykin blogista!

Ehdin myös kahvitella rauhassa ystäväni Saran kanssa La Torrefazionessa. Parasta on kyllä ystävät joiden kanssa juttua tuntuu riittävän loputtomasti, vielä näin kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin. Vaikka koulu on ottanut suurimman osan ajastani oli mukava kuitenkin tehdä paljon kivaa myös, tällä fiiliksellä jaksaa taas helposti.
Balmuir lanseerasi heidän ylellisen ja tyylikkään luomusertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan ja mukaan kotiin lähti käsivoide ja saippua tuoksuissa Meadow ja Mountains. Kuten tässä aikaisemmassa postauksessa jo fiilistelin on Balmuir tullut minulle tutuksi myös vientimarkkinoinnin osalta. Se sai minut ihastumaan entistä enemmän Balmuiriin sekä inspiroivaan yrittäjäpariskuntaan. Balmuirin perustaja Heidi on uskomaton persoona ja myös Stellar Stories tuntuu olevan kanssani samaa mieltä. Heidän kirjoituksen Heidistä kannattaa käydä kurkkaamassa! Tilaisuudessa oli muutakin kuin ylellisiä voiteita ja ihania ihmisiä: nimittäin superherkulliset raakakuppikakut.
Oh, mikä ihana uusi tuttavuus, ja vielä terveellinen sellainen! Cupcakesit olivat Café Kokkosta, täytyypä käydä herkuttelemassa siellä joku päivä.


Toivottavasti teillä oli ihana ystävänpäivä, aloitetaan ensi viikko yhtä kivasti, jooko? :)
Arvonta saa siirtyä ensi viikkoon, seuraava tentti onkin jo keskiviikkona ja se vaatii taas hiukan keskittymistä. Vinkkinä kuitenkin, että yksi kuva tässä postauksessa liittyy tulevaan arvontaan ;)


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito


 blogitfi.png

 blogger.png

13 comments

 1. Kiitos kaunis <3 Ja kiitos myös viime viikkoisesta, oli kiva ehtiä juttelemaan kanssasi enemmän! :)

  Tintti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi, voisi sitä jutella teidän kanssa vähän useamminkin :)

   Delete
  2. Tismalleem samaa mieltä - asialle on onneksi helposti tehtävissä jotakin! ;)

   Tintti

   Delete
  3. Täytyy sopia treffit, maaliskuussa kenties? :)

   Delete
  4. Erinomainen idea - maaliskuu on bueno! ☺️

   Delete
 2. Oi, tekis mieli mennä johonkin kivaan kahvilaan, kun kattelin kuviasi :)
  T. Nelliina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän just mitä tarkoitat! :) Nyt kotona opiskellessa tulee harvemmin käytyä kahviloissa, täällä Helsingissä olisi todella paljon söpöjä kahviloita kokeiltavana! Yksi listallani on ehdottomasti tuo Café Kokko, sillä tuo mustikkainen raakakuppikakku oli niiin superhyvä!

   Delete
 3. Replies
  1. Fiilistelyä vähän sieltä täältä :) Viimeistään ensi viikonloppuna annan itselleni luvan lueskella lehtiä rauhassa, nyt tuleva viikko menee koulutehtävän parissa ;)

   Delete
 4. Beautiful photos :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Maria, I'm glad you like it! Maybe you are a fan of navy stripds and tulips also? :)

   Delete
 5. Minkä merkkinen tuo musta laukku on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laukku on Ted Bakerin laukku Fredrikinkadun Huskista :) superkäytännöllinen, macbook sopii sinne just hyvin!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig