Follow my blog with Bloglovin Stripes and Pearls | Teljänneito

Stripes and Pearls

Terveisiä Vaasasta :)

Halusin jakaa kanssanne yhden tämän päivän parhaimmista hetkistä, vietimme nimittäin yhdessä äitini kanssa päivää kaupungilla täällä Vaasassa ja löysimme molemmat jotain pientä kivaa DOPPwomanista. Cherry kyseli tässä postauksessa InWearin Amalia hameesta ja halusin heti vinkata siitä, nyt oli nimittäin juuri tämän kyseisen hameen lisäksi todella paljon muutakin alennuksessa! Toivottavasti Cherry näet tämän, kokoja oli useampia vielä ;)Löysin itselleni pitkään etsinnässä olleen useamman rivin helmikaulakorun. Helmet olivat sävy sävyyn hetki sitten ostamani helmirannekorun kanssa. Helmet sopivat todella hyvin valkoisen paidan tai kauluspaidan kanssa.
On muuten aivan pakko hehkuttaa tulevan kevään ja kesän raitamuotia! R a k a s t a n  raitapaitoja, -mekkoja ja -hameita todella paljon ja keräänkin parasta aikaa siihen inspiraatiota. Jes!

Tällä hetkellä on huikean hyvä fiilis. Henkilöstöoikeuden tentti on ohi, olen viettänyt viikonloppua vanhempieni kanssa, olen tällä viikolla ehtinyt tavata ystäviäni ja huomenna pääsen viettämään ystävänpäivää oman mieheni kanssa.  Ihanaa huomista ystävänpäivää teille kaikille!Ps. Mitä mieltä olette muuten kuvissa näkyvästä kynsilakasta? Jos pidätte tästä kauniista vaaleasta, hieman vaaleanpunaiseen taittuvasta nudelakasta kannattaa tulla huomenna kurkkaamaan blogia!

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito
 photo 5_zps34db02fd.png photo 3_zpsba3cba55.png photo 8_zps028e1e71.png photo 6_zps03bce8d9.png photo 2_zpsd416e313.png

 blogitfi.png

 blogger.png

6 comments

 1. Kiitos ihana, kun jaksoit vinkata! :) Hyvää ystävänpäivää <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti sopiva koko löytyy, he lähettävät aina tarvittaessa paketit jos ei pääse Vaasaan :) Kiitos samoin! <3

   Delete
 2. Hyvää ystävänpäivää myös Sinulle Jessica <3!

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Kyllä, helmet ovat Doppista! Se on yksi pitkä kaulakoru, jonka olen kietaissut kaulaan kolminkertaisena. Niitä oli kahta eri pituutta ja kahta eri sävyä. Äiti osti ne toiset helmet, joka sopi hyvin kahteen kertaan kietaistuna kaulaan :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig