Follow my blog with Bloglovin Selfie outfit in black and white lace | Teljänneito

Selfie outfit in black and white lace

Täällä on kiireinen viikko meneillään, mutta hyvällä tavalla kiireinen. Näitä viikkoja tuntuu välillä olevan: samalla viikolla on kokouksia, tapaamisia, tilaisuuksia, kahvittelua ystävien kanssa ja tentti. Huomenna lähden kohti Vaasaa henkilöstöoikeuden tenttiin, toivottavasti en ole priorisoinut tällä viikolla muita asioita liikaa ;)

Tällaiset viikot tottakai vaikuttavat blogin postaustahtiin. Vai pitäisikö olla vaikuttamatta? 
Kuvittelen aina, että on parempi postata vähän harvemmin, mutta laadukkaasti. Eihän kukaan halua lukea tällaisia postauksia, joita kirjoitan tässä samalla kun olen Albertin kanssa lenkillä. Vai haluaako?
Itse tykkään kuitenkin lukea niitä "päivä kanssani"- postauksia, ja itse asiassa esimerkiksi tämä postaus oli kovin pidetty.

Olisi kiva kuulla, mitä mieltä te olette tällaisista vähemmän suunnitelluista postauksista? Onko kiva välillä lukea postauksia, jossa kuvat ei ole täydellisiä, vaan tällaisia vanhan kunnon peiliselfie-kuvia? Vielä muutama vuosi sitten jokaisen blogin kuvat olivat peilin kautta otettuja asukuvia. Ja vielä kaiken lisäksi sisätiloissa, hui kauhistus! Vai oliko?
Tässä asukuvassa on  suosikkipaitani tällä hetkellä, valkoinen pitsipaita sopii niin housujen kuin hameen kanssa todella hyvin. Tämä kyseinen paita on hengittävää materiaalia ja istuu hyvin. Tykkään siitä, että paita ei ole aivan liian telttamainen:
pitsipaita, InWear
housut, Vila
laukku, Ted Baker
kello, Michael Kors

Näillä ajatuksilla ja tämän pikahei-postauksen muodossa haluan toivottaa teille hauskaa torstaita!
Lupaan kertoa kuvien kera tarkemmin tämän viikon tapaamisista, livenä voi kuitenkin seurata menoa Snapchatissa nimellä teljanneito 
Kenties saisin otettua vähän tarkemmat kuvat tästä paidasta, se on nimittäin todella kaunis selästä.


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito
 photo 5_zps34db02fd.png photo 3_zpsba3cba55.png photo 8_zps028e1e71.png photo 6_zps03bce8d9.png photo 2_zpsd416e313.png

 blogitfi.png

 blogger.png

15 comments

 1. Oot niin kaunis ja tyylikäs!!
  Mä tykkään kyllä kotikutoisesta meiningistä kovasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon Laura kommentistasi, minulle on todella tärkeää kuulla, mitä mieltä sinä pitkän linjan lukijana olet! Aina pitää antaa palautetta ja on kiva kuulla, että kotikutoinen meininki uppoo ;)

   Delete
 2. Mun mielestä parhaita postauksia kaikissa blogeissa on rennot ja ei niin suunnitellut, viimeisen päälle olevat postaukset :) Kuvia sieltä täältä ja vaikka peilin kautta, vanhaan kunnon tyyliin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos palautteesta, itsekin pidän myös sellaisista postauksista :) Se kannustaa mukavasti myös postaamaan, vaikkei ehkä ole aikaa tehdä sellainen pitkä ja tarkka postaus :) Täytyy kylläkin myöntää, etten yhtään halua selailla omaa blogia taaksepäin ja katsoa niitä vanhoja asukuvia :D

   Delete
 3. Oon samaa mieltä, sun blogia on aina kiva lukea ja varsinkin näitä asuja on kiva katella :) Tsemppiä tenttiin!
  - Päivi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tsemppiä todellakin tarvitaan! :D Nytkin pitäisi tiukasti olla kirja nenän edessä, mutta halusin kuitenkin vastata kommentteihin ;)

   Delete
 4. Oon samaa mieltä, sun blogia on aina kiva lukea ja varsinkin näitä asuja on kiva katella :) Tsemppiä tenttiin!
  - Päivi

  ReplyDelete
 5. Toivoisin, että oikolukisit postauksesi ennen julkaisua, sillä niissä on todella paljon kirjoitusvirheitä. Toivon, että otat tämän rakentavana palautteena ja varmasti otatkin, koska tavoittelet laadukkaita postauksia. ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Auts ja kiitos todella paljon palautteesta! Tiedostan tämän ongelman ja täytyy myöntää, että korjasin kaksi kirjoitusvirhettä tässä postauksessa. Osa johtunee huolimattomuudesta, mutta täytyy myöntää, että suomenruotsalaisena kirjallinen viestintä ei ole yksi vahvuuksistani. Ja olen todella otettu palautteesta, sillä ilman palautetta ei ole mahdollista kehittyä! Jos into riittää niin saa ehdottomasti useammin antaa konkreettista palautetta. Tuntuu nimittäin siltä, että olen ilmeisen sokea omiin kirjoitusvirheisiini.

   Delete
 6. Replies
  1. Yes, tackar M! Är helt superförtjust i spets <3 Väntar ivrigt på sommaren å alla vackra spetsklänningar!

   Delete
 7. Tykkään kaikista postauksistasi, mutta toivoisin kuitenkin lisää kuvia kodistasi, vaikka ihan rentoja tunnelmakuvia, kattava kotipostaus olisi ihan super kiva. <3 Carie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon palautteesta ja voin kertoa, että tekeillä ja suunnitelmissa on postauksia kodistamme aivan kyllästymiseen asti! ;) Kattava kotipostauksesta olen itse haaveilut jo pitkään, toivottavasti saadaan lattia valmiiksi pian <3

   Delete
 8. Moikka!

  Mielestäni postausten ei tarvitse olla täydellisiä, vaan ihan ne arkisemmatkin postaukset on mukavia.
  -Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kati, tämä on ilo kuulla! :) Napsin muutamia kuvia tältä päivältä, jospa saisin niistä tehtyä kivan postauksen ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig