Follow my blog with Bloglovin Little Black Dress | Teljänneito

Little Black Dress

Viikko on mennyt varsin nopeasti ja viikonloppu olisi edessä, ihanaa! Meillä on tiedossa vapaa viikonloppu(okei, okei, vähän tenttiin lukua myös) ja sitä onkin jo kovasti odotettu. Muistattehan, että sunnuntaina on laskiaissunnuntai! Rakastan laskiaispullia superpaljon, itse syön laskiaispullani ehdottomasti mantelimassalla ;)

Viime viikonloppu ja alkuviikko meni vientimarkkinoinnin parissa. Aihe on varsin kiinnostava, on niin äärettömän mielenkiintoista tutustua suomalaisiin yrityksiin tarkemmin viennin näkökulmasta myös. Siinä tutustuessa yritysten tarinoihin tulin entistä ylpeämmäksi meidän hienoista suomalaisista brändeistä. Yksi sellainen on Andiata. Rakastan heidän laadukkaita ja tyylikkäitä mekkoja, jotka sopivat niin toimistolle kuin eleganttiin juhliin. Musta mekko on helppo yhdistellä blazerin, kauluspaidan, huivin tai neuleen kanssa. Aina kun en tiedä mitä laittaa päälle valitsen mustan mekon, joka istuu hyvin ja tuntuu hyvältä. Juhlavammin mekon voi yhdistellä näyttäviin kouruihin. Tykkään itse klassisista koruista, jotka aina tuntuvat olevan muodissa. Lapponian Winter Pearl on yksi suosikeistani, muistattehan asuni uuden vuoden juhlista?

mekko, Andiata 
korut, Lapponia Jewelry


kuvat Sanna PänkäläinenEräs toinen minulle rakas yritys tuli myöskin tarkemmin tutuksi viennin osalta, osaatteko arvata mikä yritys on kyseessä? Siitä tarkemmin ensi viikolla ;)

Ihanaa perjantaita kaikille!

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito
 photo 5_zps34db02fd.png photo 3_zpsba3cba55.png photo 8_zps028e1e71.png photo 6_zps03bce8d9.png photo 2_zpsd416e313.png

 blogitfi.png

 blogger.png


12 comments

  1. Ihana mekko, täydellinen. :) Oot niin tyylikäs aina. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Maria, tyylikäs mekko on aina hyvä valinta! ;)

      Delete
  2. Mitkä on sinun suosikki vaatekauppat parisissa ja suomessa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tätä vastausta olisi varmasti hyvä miettiä vähän tarkemminkin ;) Nopeasti tulee mieleen Vaasan DOPPwoman, Helsingissä Stockmann(Andiata, Inwear, Mango, PartTwo, Tiger) Pariisista en osaa tarkkaan sanoa, mutta lupaan palata siihen vielä kevään aikana! Olen nimittäin menossa viikoksi Pariisiin huhtikuun lopulla :)

      Delete
    2. Kiitos tosi hyvästä vastauksesta. <3 Ihanaa matkaa parisiin huhtikussa. Jo sano ehdotmasti sitten kun olet ollut siellä kevään aikana. Aina kiva saada uusia inspratiota.

      Delete
    3. Kävin tänään Vaasassa äitini kanssa DOPPwomanilla, eikä tarvinnut kumpikaan pettyä tälläkään kertaa <3 Ehdottomasti lupaan tehdä tarkemman postauksen myös Pariisista! Veikkaan, että Snapchat on sielläkin kovassa käytössä ;)

      Delete
  3. Ihania kuvia ja ihana mekko:) menenkin aamulla katsomaan Andiatan ensi talven malliston! Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä tentinlukuun:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooh, lupaa tuoda kauneimpia Andiatan mekkoja minun koossani! <3 Sillä välin kun olit Helsingissä olimme äitini kanssa ostoksilla Vaasassa, äiti osti InWearin kauniin tummansinisen neuleen. Itsekin haaveilen samanlaisesta, mutta ehkä mustana. Se olisi mukavaa vaihtelua balzerille :)

      Delete
  4. Ikävä tulee myös pariisia, Mutta kyllä sinne uudestaan lähdetään. Aina tulee uusia paikkoja jossa haluaa käydä. :)

    ReplyDelete
  5. Loysin jokin aika sitten blogisi ja olen sittemmin lukenut vanhempia postauksia. Tuo mekko on kovin kaunis mutta oletko ulkona lumisella kadulla hihattomassa mekossa? Hui - tulee kylma ihan kuvia katsellessa! ��

    Saanko kysya miksi postauksien otsikot ovat englanniksi ja muu osa suomeksi? Huomasin parin muunkin bloggaajan tekevan saman - onko se jokin blogijuttu?

    Mukavaa tulevaa viikonlippua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tervetuloa mukaan ja ihanaa kun kommentoit! :) Mekko on sama kuin NYE-juhlissa: http://www.teljanneito.com/2016/01/new-year-new-beginning.html mutta niissä tummissa kuvissa mekko ei näy lainkaan ja siksi halusin kuvata sitä päiväsaikaan valoisassa, eli 2 min ulkona ja nopeasti takaisin sisään lämmittelemään ;)
      Aikoinaan vaihdoin otsikoiden kielen englanniksi, koska huomasin lempiblogieni tehneen saman ja se mielestäni sopi paremmin esimerkiksi blogloviniin ja olen tottunut englanninkielisiin juttuihin kun luen itse kansainvälisiä blogeja ja postaan itse instagramissa englanniksi. Mielestäni on paras jos pysyy jommassa kummassa otsikoiden osalta, joka toistaiseksi on minulle englanti :)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig