Follow my blog with Bloglovin My Year 2015 and a few confessions | Teljänneito

My Year 2015 and a few confessions


Muistan hyvin sen tunteen, kun tein vuosikatsausta vuodesta 2014. Toistan tässä itseäni, sillä en olisi vuoden 2015 alussakaan voinut kuvitella, että vuosi 2015 olisi niin mieletön! Voisin tehdä tätä postausta loputtomiin, en meinaa millään saada kuvailtua sitä kiitollisuuden tunnetta ja intoa mikä tällä hetkellä pyörii mielessäni. On niin paljon mitä haluan muistella, kiitellä ja hehkuttaa.
Olen aikaisemminkin täällä blogissa maininnut, että opin ystävältä hienon tavan joka päivä kirjata ylös kolme asiaa, joista olen kiitollinen. Blogi on myös hyvä tapa kirjata ylös niitä positiivisia asioita, joista toisillekin saattaa olla iloa. On ollut niin kiva lukea kaikkien vuosikatsauksia :)
Uuden vuoden alku on hyvä hetki muistella edeltävää vuotta, oli se sitten työpanosten, opintopisteiden, päiväkirjan tai instagramin avulla. Tässä minun katsaus vuodelta 2015:

Suurin päätös vuonna 2015 oli opintovapaalle siirtyminen. Se oli suuri ja pelottava päätös, mutta järkevä sellainen. Tulen toivottavasti kiittämään itseäni tästä vielä.

Kodin osalta vuosi 2015 oli muutoksen vuosi.  Keittiömme koki suuren mullistuksen ja lopputulos oli unelmiemme täyttymys: valkoinen keittiö. Myös kylpyhuone sai osansa sisustusinnosta, siitä onkin oma postaus tulossa.
Kävimme Sannan kanssa asuntomessuilla ja rakastuin aivan täysin hänen sisustamaan LakkaLaine-taloon. Pieni kurkistus Sannan kohteeseen näkyy alla olevassa vasemmassa ylänurkassa ja lisää löytyy hänen blogistaan. Kohteen sisustus oli kerrassaan upea, se on ehdottomasti tämän vuoden suurin inspiraation lähteeni!

Meillä taulut hakevat vielä paikkaansa ja kotitoimistokin on vielä todo-listalla. Saimme vihdoinkin viime kesänä hankittua parvekkeelle tuolit ja pääsimme nauttimaan näkymistä.

Tyylini osalta ei tapahtunut suurta muutosta viime vuonna. Huomasin käyttäväni vain pientä osaa vaatekaapistani ja loputon karsimisprojekti alkoi. Karsimisprojektin ohella toiset parit Christian Louboutin Pigalleja kipitteli vaatehuoneeseeni Charin avulla ja ovatkin olleet ahkerassa käytössä. Luottovaatteeni viime vuonna oli Supertrashin musta hame ja pitkähihainen Mangon mekko.


Vietimme girls weekendiä Tukholmassa, Oslossa, Turussa ja Helsingissä. Tyttöjen viikonloput ovat hyvä tapa ehtiä kunnolla viettää aikaa ystävien kanssa, joita ei välttämättä ehdi kovinkaan usein näkemään. Kai tekin olette huomanneet Norwegianin lentotarjoukset? ;)


Meidän viikon kestäneen siirtopurjehdus on yksi parhaimmista muistoista viime vuodelta. Vappu tuli vietettyä merellä ja kylmä oli. Se vahvisti haaveilua pidemmästä purjehduksesta entisestään.
Don't dream your life, live your dreams Matkustimme mieheni kanssa muutaman otteeseen Pariisiin. Kesällä saimme kunnian vierailla kahdessa häissä, kiitos siitä Satumaiset unelmahäät Pariisissa oli uskomaton kokemus!  Pikkukuvissa säteilee Adalmina, Avec Sofie, Mona, Char ja Karolina.
Myös Tukholmassa kävimme muutaman kerran, toivottavasti alkuvuodesta pääsisimme sinne uudelleen. 

Jäi hyviä muistoja kesäpäivistä täällä Helsingissä myös, ehdottomasti jännittävin oli ajelu Ferrarilla. Hauskin kesäilta taisi olla kesän viimeinen pirskahteleva purjehdusmatka
No miten golfaaminen edistyi? Tyylilleni uskollisena lähdin varustus edellä kentälle. Kaikki tarpeellinen löytyy. Entä miten se itse peli sujuu? Kultaranta golfissa otettiin luulot pois. Pohjalta on hyvä ponnistaa, vai miten se nyt menikään ;) Hauskaa sentään oli, samalla porukalla kävimme myös Levillä, tosin silloin laskettelu unohtui ;) 

Vietimme kesälomamme backpackereina Italiassa, tällä kertaa Sisiliassa, Amalfin rannikolla, Caprin saarella ja Roomassa. Syksyllä kävimme Milano La Scala oopperassa. Ooppera oli minulle uusi kokemus ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Vuoden väsymätön matkakumppani ja juhlien ikuistaja oli superkätevä Olympus PEN E-PL7.

Hyvinvointini osalta kuuluu kiitos hyvää. Viime vuonna tässä kohtaa kerroinkin vuosikatsauksessa, että minulla oli vatsakipuja ja ihoni kunto oli hyvin huono. Ilokseni täytyy todeta, että ruokavalion muutos takaisin tavanomaisempaan ja rauhoittuminen auttoi.
Tähän liittyen voinkin iloita siitä, että vuosi 2015 oli se vuosi kun oivalsin, että täytyy kuunnella omaa kehoa. Jälkiviisaana voin todeta, että muiden, myös ravintovalmentajien, vinkit ravintolisistä ja muusta ei välttämättä auta. Vatsani ja ihoni alkoi voimaan paremmin sillä hetkellä, kun päätin olla yrittämättä noudattaa yhtään mitään suosituksia ja lopetin ravintolisät kokonaan. Tästä täytyy kyllä kiittää miestäni, joka tässäkin asiassa malttoi kuunnella ja auttaa järkevästi.

Toivottavasti tekin olette ottaneet itsellenne aikaa ja pohtineet vuoden 2015 hyviä asioita. Ja ehkä vielä tärkeämpänä: toivottavasti olette miettineet, mitä haluatte vuoden 2016 osalta!

Ihanaa viikonloppua sinne!

Ps. Uskomaton tämä pakkanen- karvalakki ja useampi lisäkerros vaatteita ei edes meinaa riittää kun lähtee Albertin kanssa lenkille! Kyllä, haaveilen juuri nyt paksusta, ihanasta untuvatakista ;)

4 comments

 1. Replies
  1. Kiitos samoin <3 Ja en ollut ainut tässä hushållissa joka tykästyi tyyliin ;)

   Delete
 2. Kerrassaan huikealta kuulostava vuosi - oletpas ehtinyt paljon reissata, vau! Ihan kateellisena siitä, kun tässä elämänvaiheessa se on vähän jäänyt :D Myös sun sisustuskuvat on tosi inspiroivia, vaikka kokovalkoinen keittiö ei olekaan meidän juttu. Täytyykin tutustua tuohon LakkaLaine-taloon tarkemmin kun miettii meidän talon sisustusta :)

  Tosi hienoa, että olet saanut terveyden kuntoon. Aika monesti tuntuu, että lähdetään puuttumaan (rajoittamaan lähinnä) ruokavaliota / ravintolisiin ja se kokonaisuus unohtuu - ihminen on henki, sielu ja ruumis ja ainakin itse huomaan, että pahin uhka omalle hyvinvoinnille on vaan stressi ja suorittaminen, niistä keho oireilee.

  Ihanaa tulevaa vuotta <3 Toivottavasti se on vähintään yhtä antoista kuin tämä kulunut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matkustelu on yksi asia josta mekin nautimme, nyt kun olemme viisi vuotta putkeen kierrelty Italiaa kesäisin niin päätimme, että ensikesänä tehdään jotain muuta ;)
   Kiitos samoin! voin myöntää, että yksi suurimmista haaveistani on saada elää juuri sitä elämänvaihetta, jota teillä on parhaimmillaan menossa, onnea vielä tätäkin kautta <3
   LakkaLaineen keittiö voisi olla sinun makuusi, se oli liian musta minun makuuni :D

   Olen niin onnellinen siitä, että sain vatsani kuntoon! Olet niin oikeassa siinä, että myös henkinen puoli on erittäin tärkeässä roolissa. Se, että jouduin todella tiukkaan karsimaan ja katsomaan ruokavaliota kaiken muun stressin lisäksi aiheutti näin jälkikäteen katsottuna vielä enemmän stressiä. Ja iho kun kukki siinä samalla kun vatsa joutui käsittelemään kymmeniä pillereitä joka päivä- ei kiitos. Kaikkea kohtuudella tuntuu tekevän oikein hyvää.

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig