Follow my blog with Bloglovin Relaxing in Helsinki and girls weekend | Teljänneito

Relaxing in Helsinki and girls weekend

Viime viikko oli kovin aikataulutettu, tulevat viikot näyttävät olevan myös aikataulujen suhteen melko tiukat. Snapchatissa (teljanneito) seuranneet tietävätkin, että osa todo-listalla ovat myös olleet varsin rentouttavia asioita. Vuosi on alkanut rentoutumisen osalta kuten toivoinkin, viime viikolla olen antanut enemmän aikaa itseni hemmotteluun. Se on toiminut hyvänä vastapainona, sillä koulu ja muut projektit ovat työllistäneet oletettua enemmän tammikuun osalta. Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroinkin, siinä missä aikaisemmin kiireessä ensimmäisenä tingin omasta ajastani ajon tänä vuonna aikatauluttaa myös sitä omaa aikaa ja jatkaa viime vuoden  hyväksi todetut tavat rentoutua.

Todella miellyttävä tapa rentoutua on viettää laatuaikaa yhdessä oman rakkaan tai ystävän kanssa. Aina ei tarvitse lähteä pois omasta kotikaupungistaan, viikonloppu yhdessä hotellissa keskustassa on myös mukava irtiotto arjesta! Vietimme tyttöjen viikonloppua yhdessä ystäväni Saran kanssa Helsingissä, siitä on jo muodostunut varsin mukava traditio 
Meillä on tapana kierrellä kaupungilla, syödä hyvin ja käydä pitkiä keskusteluita, ne tulee todella tarpeen kun nykyään nähdään niin harvoin! On mukavaa välillä viettää aikaa kaupungilla ja ehtiä piipahtamaan niissä ihanissa pikku putiikeissa ja kahviloissa.

Tällä kertaa halusin kokeilla Hotel Lilla Robertsia, sillä olin kuullut ja nähnyt siitä niin paljon hyvää useammasta blogista ja arvostelusta. Odotukset oli korkealla, silti Lilla Roberts ylitti odotukseni. Sisustus on todella tyylikäs, mustavalkoinen teema näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Hotelli on hyvin art deco-tyylinen, hieman erilainen kuin muut Helsingistä löytyvät hotellit. Onko mitään parempaa kuin ihanan iso ja pehmeä hotellisänky? No itse asiassa aamiainen ;) Voin todella lämpimästi suositella Lilla Robertisn aamiaista, jota tarjoillaan Krog Roba ravintolan puolella. Aamiainen oli valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja valikoima oli ihanan runsas, yksi suosikeistani taisi olla lohi. Krog Roba-ravintolassa täytyy käydä myös syömässä illallista, olen kuullut myös siitä hyvää.Lilla Roberts oli kyllä mukavan tyylikäs ja ylellinen kokonaisuudessaan. Luin hetki sitten KLstä, että Kämp group on avaamassa ensivuonna uutta St. George-hotellia, suunnitelmat näyttävät upealta!

Täytyy muuten sanoa, että viikonloppuna tuli koettua tyylikkään hotellihuoneen vastakohdan :D Viikonloppuna matkustimme Vaasaan, en voinut muuta kuin nauraa kun näin meidän hotellihuoneen. Snapchatissa oli useampi juttu huoneesta, joka siis oli sisustettu paikallisen jääkiekkojoukkueen teeman mukaisesti. Kyllä vain, jääkiekkohuoneessa oli tietysti punaiset logolla varusetut verhot, punainen nahkasohva, signeerattu maila ja kultaiset kypärävalaisimet ;)

Energistä viikkoa sinne kaikille! Olen keskiviikkona taas lähdössä Vaasaan opiskelua varten, viikonloppuna on myös opiskelua tiedossa :)

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

6 comments

 1. Katsoin snäpit teidän hotellihuoneesta, nauroin ääneen niille verhoille ja sohvalle :D - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa voi ei, olin jo melekin unohtanut ne! :D Aika erilainen sisustus kyllä ;)

   Delete
 2. Lilla Robertsin maine on kulkenut jopa tänne "maalle", olen itsekin kuullut siitä kehuja työkaverilta :) ja miten se tosiaan onkin niin, että sillon kun on kiirus sitä karsii just niistä omista jutuista joista saisi sitä jaksamista tiukkaan arkeen. On suurta viisautta sulta pitää kiinni omasta rentoilusta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä kaunis hotelli, toivottavasti pääsen pikimmiten tutustumaan uuteen Kämpin hotelliin kun se avautuu! Kiitos samoin, muist myös itse pitää omasta rentoilusta kiinni <3

   Delete
 3. Lilla Roberts on upea paikka, allekirjoitan tuon Krog Roban herkullisen aamiaisen! Tai oikeastaan kokeiltiin brunssia vuoden alussa, oli hyvää :)

  Nina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, täytyypä kokeilla myös Krog Roban brunssia! :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig