Follow my blog with Bloglovin Planning for a sparkling New Year's Eve | Teljänneito

Planning for a sparkling New Year's Eve


Vuotta on enää muutama päivä jäljellä, uuden vuoden juhlat ovat pian täällä! Joko teillä on aaton suunnitelmat valmiina? ;)

Juhlistamme vuoden vaihtumista Helsingissä ja luvassa on astetta juhlavammat juhlat. Party time postauksesta ja Pinterest-kansiostani saa varmasti ideoita uuden vuoden juhliin! Tyylikäs mustavalkoinen kattaus, iloinen juhlaväki ja pirskahtelevaa kuohuvaa. Kattaus on tehty Georg Jensenin kauniilla tarjoiluastioilla ja kynttilänjaloilla. Elegantin valkoisen sävyn juhliin saa Anna Codorniu kuohuvalla ja kauniilla kukilla. Juhla-asua ei sovi unohtaa, se tulisi olla juhliin sopiva. Myös NYE juhla-asuni tulee todennäköisesti olemaan musta. Kyllä, en ole vielä aivan varma valinnastani! :D

Olen kuitenkin ihan varma siitä, että uusi vuosi tuo taas tullessaan enemmän, kuin koskaan voisin kuvitellakaan. Olen niin äärettömän kiitollinen siitä, mitä elämä on tähän menneessä tuonut tullessaan. Jokainen uusi vuosi on ollut täynnä iloa ja naurua, ikimuistoisia hetkiä, rakkaita ihmisiä ja onnellisuutta. Myös niitä hetkiä, kun mikään ei tunnu miltään, kaikki tuntuu aivan jäätävältä ja suru on sanoin kuvaamaton. Juuri niitä asioita, jotka tekevät minusta juuri tällaisen kuin olen.mekko, Mango
korut, Georg Jensen


Nauttikaa tekin vuoden viimeisistä hetkistä ja käykää osallistumassa hemmottelusetin arvontaan, voittaja arvotaan 1.1.2016!

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

4 comments

 1. Hei! Lähetään viestin päivää ennen. Hyvää Uutta Vuotta ja onnea vuodelle 2016 <3 Olis kiva saada uudeen kaveriin, ja tutustua. Kiitos tästä vuodeta blogi inspiratiosta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää uutta vuotta sinulle myös Katja! Toivottavasti vuosi 2016 tuo mukanaan kaikkea sitä mitä toivoo, ystävät ja kaverit tuovat myös mukanansa paljon hyvää :) Kiitos sinulle ja hauskaa iltaa! :)

   Delete
 2. Upeat kuvat, kyllä tuossa kelpaa juhlia! Hyvää Uutta Vuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ilta oli onnistunut ja rakkauteni Georg Jensenin tarjoiluastioihin on kasvanut entisestään, hihi :) Kiitos samoin!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig