Follow my blog with Bloglovin Sparkling Christmas present ideas | Teljänneito

Sparkling Christmas present ideas

Joko on kaikki joululahjat ostettuna? Tässä muutama viime hetken idea pukinkonttiin, tai vaikka uuden vuoden häitä juhliville häälahjaksi!Jukka Sinivirran Samppanja - Kuplien kuningatar on mahtavan muhkea ja ylellinen kirja samppanjan ystävälle, tämän parissa saa vietettyä illan jos toisenkin. Jukan intohimon todellakin aistii ja kirjassa on esitelty enemmän samppanjan tuottajia ja tuotteita kuin olisi voinut kuvitellakaan. Jokaisesta samppanjatalosta on kerrottu juuri sopivasti, toivottavasti pääsisin joskus mukaan Jukan samppanjakurssille. Samppanjakirjan lisäksi sopii mainiosti myös pullo kuplivaa lahjaksi ;)
Olen aivan ihastunut Georg Jensen Cobra-sarjaan, kynttilänjalat ovat todella ylelliset joko yksin tai useampi! Nämä sopivat loistavasti myös lahjaksi, tai miksipä ei vielä isommassa koossa?Oletteko itse toivoneet joululahjoja tänä vuonna? Olisi kiva kuulla mitä olette toivoneet! Kannattaa muuten tulla vilkaisemaan blogia vielä jouluna, luvassa on nimittäin teille lukijoille joululahja! Haluan antaa teille ihanille lahjan kiitokseksi kuluneesta vuodesta, joten järjestän arvonnan täällä blogin puolella :)

Nyt on aika mennä unten maille niin jaksaa huomenna taas. Tänään kävin ihanalla kampaajallani ja hoidin tämän vuoden viimeisen tentin alta pois! Toki minulla on vielä tehtäviä palauttamatta, mutta eiköhän ne tässä viikon aikana hoidu ;) Huomenna lähdemme joulunviettoon vanhempieni luo. Rauhallista joulun odotusta sinne 

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

2 comments

  1. kiitos nespresso-vinkistä, täällä pukinkonttiin lisättiin viimehetkellä tyylikäs (ja toivottavasti myös käytännöllinen) maidonvaahdotin! Hyvää joulua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla Sari, se oli varmasti ihana ja tervetullut lahja! :) Ihanaa Joulupäivää sinne!

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig