Follow my blog with Bloglovin Exclusive moment | Teljänneito

Exclusive moment

Parasta arjessa just nyt on rauhalliset kahvihetket kotosalla ♥
Toivottavasti tekin siellä ruudun toisella puolella olette saaneet fiilistellä ja viettää rauhallisia hetkiä!
Joulun lähestyessä olen pyrkinyt vähentämään kaikki ylimääräiset asiat kalenterista ja keskittyä hieman enemmän kotoiluun ja tunnelmointiin. Myös koulutehtävät ovat vieneet minut mennessään täysin. Nautin siitä, että voin oikeasti keskittyä mielenkiintoisiin asioihin ja tehdä parastani! Huomaan uppoutuvani koulutehtäviini useaksi tunniksi kahvikupposen kanssa, kahvimaun vaihtuessa päivän mittaan. Muistatteko kun haaveilin jo aikaisemmin täällä blogin puolella (klik) uudesta kahvikoneesta ja omasta baristasta? Tämän osalta joulu tulikin etuajassa ihanan Nespresso Lattissima Touch yhteistyön muodossa! Kaipasin kahvihetkiini vähän vaihtelua ja luksusta, sitä tämä kone todellakin tuo erilaisine makuineen. Tämän hetken suosikkini ovat pehmeät vanilla cardamom ja ciocco ginger. Maut sopii ihanasti yhteen eilen leivottujen piparkakkujen kanssa, nams!
Toivottavasti kuvista käy ilmi miten siro ja tyylikäs se on, se sopii meidän keittiöön aivan täydellisesti! Snapchtissa seuranneet (teljanneito) ovatkin kenties huomanneet innostukseni tästä kahvikoneesta ;)

Kannattaa muuten käydä kurkkaamassa Avec Sofién blogia- siellä kun on tällä hetkellä arvonta käynnissä! Siitä voikin voittaa oman kahvikoneen pukinkonttiin, vinkvink!

Tällä hetkellä arki onkin erityisen rauhallinen, sillä puhelin on täysin hiljainen. Onnistuin nimittäin tiputtamaan puhelimeni aamulenkillä Albertin kanssa ja nyt onkin sitten ryhdyttävä selvittelemään joko puhelimen huoltoa tai uuden puhelimen hankkimista! Mieheni totesi että toivottavasti olen hoitanut myös backupit puhelimesta. Niin minäkin toivon. Onhan tuo iPhone 4S jo hetken minua jo palvellut, mutta hyvä puhelinhan se vielä on. Jospa uusi puhelin olisi joululahjatoiveeni tänä vuonna ;)

4 comments

 1. Hei! Kiitos hyvästä blogista. Hyvää joulun odotusta ja hyvää joulua 2015! <3 Terveisin Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Katja! <3 Sitä samaa myös sinne!

   Delete
 2. Hyvältä näyttää! Onko tuo Georg Jensenin kynttiläjalka tuossa viimeisessä kuvassa?
  - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tiina! Kyllä, se on Georg Jensenin Cobra kynttilänjalka, ne on niin ihanat!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig