Follow my blog with Bloglovin December outfit | Teljänneito

December outfit

Terveisiä taas Vaasasta! Miten teidän joulukuun ensimmäinen päivä on mennyt? Tulin illalla taas väsyneenä junalla takaisin Vaasaan, kävin tekemässä tentin Tampereella. No mites se tentti meni? Jostain syystä jännitin tenttiä todella paljon. Ehkä siksi, että koin organisaatiokäyttäytymisen todella mielenkiintoiseksi kurssiksi, josta haluan saada hyvän arvosanan. Nähtäväksi jää miten siinä meni.

Tässä kuvia asusta Tampereella. On todella tärkeää, että varsinkin tentissä on mukavat vaatteet päällä, jotta voi keskittyä olennaiseen. Päällä oli DOPPwomanista ostettu Mac dream skinny superpehmeät farkut ja InWearin kauluspaita. Se yhdistettynä isoon pehmeään Balmuirin Highland cashmere-huiviin on just niin pehmeä ja lämmin yhdistelmä, että siinä kyllä pystyy keskittymään hyvin :) Päässä oli vielä Balmuirin Cortina pipo samassa sävyssä kun oli sen verran kylmä.
Kuvissa näkyy muuten ehdoton suosikkini tällä hetkellä, nimittäin Lumene gel effect kynsilakka! Kimalteleva geelilakka on niin kiva piristys tavallisen kynsilakan päälle :)

kauluspaita, InWear
housut, Mac dream skinny
huivi, Balmuir
saappaat, Zinda
kello, Michael Kors

Kiitos todella paljon kyselyistä opinnoista, on aina kiva saada toiveita ja kommentteja teiltä! Voisinkin tehdä jonkin erillisen postauksen opinnoista, joten kysykää vaan jos on jotain tiettyä mielessä niin yritän valmistella hyvän postauksen opinnoista :)

Olen muuten huomannut, että viime aikoina ihmiset ovat olleet todella stressaantuneita ja kiukkusia. On todella harmi, ettei ihmiset ehdi pysähtyä ja nauttia hetkestä ja joulun odotuksesta. Itsellänikin on nyt kiirrellisintä aikaa koulun osalta ja viimeinen tentti vielä 22.12. Mistäköhän tämä ahdistus johtuu? Muistakaa olla kiitollisia ja ystävällisiä!
Välillä kun minua harmittaa tapaan kirjata iltaisin ylös kolme asiaa, josta olen kiitollinen. Tänään olen kiitollinen siitä, että minulla on viisaita ystäviä, joilta olen oppinut tämän tavan kirjata ylös asioita, joista olla kiitollinen. Olen kiitollinen siitä, että sain aikaisemmin tänään olla yhdessä sekä mieheni, että Albert-koiramme kanssa, vaikka tällä hetkellä olemmekin eri kaupungeissa.
Ja sit olen kiitollinen siitä, että vihdoinkin Foodora toimittaa nyt ruokaa myös Lauttasaareen! Voi sitä iloa ensi viikolla kun olen taas kotona ;) Koodilla teljänneito saa tosiaan kotiinkuljetuksen maksutta 31.12.2015 asti.

3 comments

 1. Hei,

  Onpas kaunis asu.
  Mä tarvitsen nyt sun apuasi nopeasti. Muistan, että olet pankissa töissä? Itse olen aloittamassa ensiviikolla työt pankissa ja pientä asukriisiä nyt pukkaa, eli mitä päälle ja miten? millaiset kengät?
  Olen selannut työvaatteiden kulmakivet postaukset, mutta kaipaisin vielä lisää inspiraatiota.
  Eli iso pyyntö postauksesta, jossa jakaisit mahdollisimman laajasti työpukeutumisvinkkejä ja kuvia ja inspiraatiota yms..
  :) ISo kiitos etukäteen
  -S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi S ja ONNEA uuten työhön!! :) Ei ole todellista, toinen hyvä uutinen uudesta työpaikasta tänään!! Lisää näitä! Oioioi, niin jännää ja kivaa! Kannattaa kyllä pukeutua varman päälle näin alussa, toivottavasti kiinnitit huomiota käydessäsi uudessa työpaikalla haastatteluissa mitä muilla oli päällä ;) Ylipukeutuminen on käytännössä mahdotonta, ainakin meillä missä pukeudutaan todella virallisesti. Ei liian korkeat tai uudet kengät nyt alkuun, voit olla varma siitä, että tulee paljon käveltyä alussa kun sinut perehdytetään uuteen työpaikkaan :) Minulla on tällä hetkellä todella hektistä koulutöiden osalta ja lähden viikonlopuksi Turkuun, mutta voisin yrittää ehtiä tehdä postauksen sinulle :) Laita ihmeessä sähköpostia vielä jos haluat, jutellaan siellä lisää! :)

   Delete
 2. Moikka! Opiskeletko siis avoimessa ylipistossa vai onko sinulla opinto-oikeus kauppiksessa? Mitkä kurssit ovat kaikkein mielenkiintoisimpia sinun mielestäsi? Entä millaisia tulevaisuudensuunnitelmia sinulla on töiden/opintojen suhteen?

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig