Follow my blog with Bloglovin Christmassy outfit | Teljänneito

Christmassy outfit

Enää viisi yötä jouluun! Illalla on glögikutsut luvassa, tällä kertaa ei ole asukriisiä tulossa, sillä olen valinnut asun valmiiksi ;) Miten jouluisiin juhliin tulisi pukeutua? Onneksi illan kutsussa oli pukukoodi, sen perusteella tulee olemaan varsin kimalteleva ilta tiedossa! Tässä inspiraatiota joulun illanistujaisiin tai juhliin. Kimalteleva hapsuhame tekee tyylikkäästä asusta juhlavamman, puettuna peittävien sukkahousujen kanssa asusta tulee talvinen ja lämmin:

Kuvat, Inspired by Love


paita, Part Two
rannekoru, Hermés
kello, Michael Kors
hame, InWear
sukkahousut, Wolford
kengät, Christian Louboutin

Entä tuliaiset illan isäntäparille? Kuvassa näkyy upea silkkikukat Maison Helsinki-liikkeestä, pionikimppu tuliaisena ilahduttaa varmasti! Nämä kukat ovat muuten niitä samoja kukkia millä koristelin myös juhlapaikkaa syntymäpäivänäni. Maison Helsinki Korkeavuorenkadulla on niin ihastuttava paikka, tuli napattua muutamia kuvia viimeksi kun siellä kävin ja ajattelin tehdä siitä postauksen :)

Edellisessä postauksessa kerroinkin, että onnistuin hajottamaan puhelimeni aikaisemmin tällä viikolla, höh! Katselin uusia puhelimia ja pohdin vanhan puhelimen korjaamista. Kävi Eerikinkadun iTapsassa tutkimassa puhelinta ja sain aivan huikeeta palvelua, kiitos siitä tytöt :)  Nyt voikin menoa taas seurata Snapchatissa!

Ihanaa lauantaita sinne, nauttikaa illasta!

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

5 comments

  1. Ihana tuo hame! Onko se lämmin, se näyttää lämpimältä

    ReplyDelete
  2. Kyllä, hame on upea! Se on sopivan lämmin ja pehmeä, mutta ei liian lämmin :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig