Follow my blog with Bloglovin Preppy silk in black and white | Teljänneito

Preppy silk in black and white

Terveisiä junasta! Olen parasta aikaa menossa junalla Vaasaan, tulen pikaisesti takaisin Helsinkiin lauantaina ja lähdenkin sitten uudelleen Vaasaan maanantai aamuna. Edessä on tenttejä ja luentoja, ajattelin hyödyntää tämän junamatkan tenttiin lukemiseen :) 

Päällä onkin tällä hetkellä melkein sama asu kuin kuvissa, silkkipaita vaan vaihtui valkoiseen kauluspaitaan. Asu on todella mukava päällä ja soveltuu siksi aivan loistavasti niin junalla matkustamiseen kuin luennoilla istumiseen. 
Olen viime aikoina yrittänyt olla tarkempi vaatteiden materiaalien kanssa, olen nimittäin kyllästynyt siihen, että olen jo heti aamusta aivan hikinen kun juoksen pitkin poikin tukka putkella. Rakastan pitää rentoja valkoisia paitoja, mutta valitettavasti olen joutunut huomaamaan, ettei halvimmat huonolaatuiset paidat ole kovinkaan mukavat käytössä. Tämä kuvassa näkyvä silkkipaita löytyi ilokseni InWearilta ja ihastuin sen tyylikkääseen olemukseen, se sopii niin hyvin käyttää ihan sellaisenaan, jakun alla tai jopa nahkatakin kanssa!


silkkipaita, InWear by Helena
hame, Supertrash
sukkahousut, Wolford
nilkkurit, Ted Baker
kello, Michael Kors
kuvat Inspired by Love

Ihanaa loppuviikkoa kaikille, pidättehän minulle peukkuja! Tulevat tentit ovat Yrityksen toiminnan kehittäminen sekä Organisaatiokäyttäytyminen, onneksi ovat mielenkiintoisia kursseja :)Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

4 comments

 1. Oot kyllä niin superupea!! :) Tsemppiä opiskeluihin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli hyvä kuvaaja ;) <3 Kiitos, tänään oli taas vähän turhan pitkä päivä, selkeeesti tuli taas juotua vähän liian innokkaasti kahvia vielä hetki sitten, nyt ei meinaa oikein väsyttää :D

   Delete
 2. Kanske du har skrivit den renn, men lycka till om inte ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar Sara, ena tenten var idag! Puh, får hoppas att den gick bra, annars blir det att pröva pånytt i januari ;)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig