Follow my blog with Bloglovin Outfit favourites | Teljänneito

Outfit favourites

Ajattelin tulla sanomaan hei tänne blogin puolelle vielä pikaisesti, yritän nimittäin vielä torstaihin asti sitkeästi lukea tenttiin! Se sujuu vaihtelevalla menestyksellä, olen nimittäin aivan  s u p e r innostunut tulevasta viikonlopusta!! Saan nimittäin erittäin odotetun vieraan meille kylään ja rakastan suunnitella kaikkea ihanaa tekemistä jolla saan hemmotella häntä ♥ Ystävän hemmottelu ja juhlien suunnittelu on ihan parasta!

Tulemme tietysti viettämään päivät kaupungilla, todennäköisesti valitsen juuri nämä jutut päälleni, nimittäin uusimmat suosikkini tällä hetkellä. Sen jälkeen kun löysin Huskista nämä nilkkurit ja laukun en ole muita käyttänytkään! Nuo nilkkurit oli kovassa käytössä Milanossa ja ne ovat vaan niin mukavat jalassa! Täydelliset kengät tyttöjen viikonloppuun kaupungilla ;)
Täytyy muuten todeta, että sekä Helsingissä, että Milanossa huomasi hyvin mikä takki on pop, nimittäin untuvatakki. Niitä on kaikenikäisillä tällä hetkellä. Ostin yhden viime vuonna, mutta se ei harmikseni ollut ihan juuri se oikea sävy eikä koko minulle.. Se täytyykin myydä pois. Kun löysin tämän untuvatakin rakastuin ihan täysin, se on juuri täydellisen sävyinen! Se sopii niin ihanasti yhteen useamman huivini kanssa, jes!

huivi, Zara
takki, Part Two
housut, MAC dream skinny
kello, Michael Korshuivi, Balmuir
rannekoru, Lapponia
untuvatakki, Part Two
hame, Supertrash
kengät, Ted Baker
laukku, Ted Baker
matkalaukut, Rimowa

Erityismaininnan saa myös alimmaisessa kuvassa näkyvä hame, se on nimittäin viime vuonna ostettu ja käytän sitä todella paljon! Se on just hyvä valinta kun ei oikein tiedä mitä pukea päälle. Täytyypä itse asiassa käydä viikonloppuna myös Rimowan flagship storessa katsomassa uutta matkalaukkua, tarvitsemme nimittäin vielä yhden välimallin noista kuvissa näkyvistä. Olen aivan rakastunut Rimowan laukkuihimme, voisin ehkä tehdä erillisen postauksen vielä niistä :) Haluaisin välimallin laukun olevan myös valkoinen, se on mielestäni niin kaunis!

Nyt nukkumaan niin jaksaa huomenna taas, öitä!

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

2 comments

  1. Replies
    1. Joo ne on kyllä aivan superihanat! Ja vielä kaiken lisäksi ne ovat mukavat jalkaan ;)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig