Follow my blog with Bloglovin Happy Birthday to me! | Teljänneito

Happy Birthday to me!

Syntymäpäiväni on alkanut oikein mukavasti! Kävin aamusta kampaajallani, Taru taas loihti minulle taas niin kauniit kiharat, kyllä siinä kelpasi lähteä Afternoon teelle Karolinan kanssa Salutorgetiin :) huomenna onkin sitten juhlat tiedossa! Olen niin innoissani, tulee olemaan todella hauskaa!!Valitettavasti minun Macbookini on temppuillut, enkä saa kuvia lainkaan siirrettyä koneelle. Näin puhelimitse postaaminen ei ole kovin kätevää. Tästä syystä blogi tulee olemaan hiljaisempi muutaman päivän, kunnes saan taas koneeni kuntoon. Onneksi kuvat on kuitenkin tallella, jotta saan ne sitten myöhemmin tänne blogin puolelle :) 

Ihanaa viikonloppua kaikille!2 comments

  1. Odotan innolla kuvia upeista juhlistasi❤️ Myöhästyneet onnittelut, näinkin vilauksen ihanista pöytäkoristeista, toivottavasti näemme vielä yksityiskohtaisempia kuvia tarjoiluista ja koristelusta yms yms ihanasta❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos onnitteluista! <3 Kyllä, kuvia juhlista tulee tänne blogin puolelle vielä loppuviikosta nyt kun kuvien siirtäminen koneelle taas toimii :) Juhlat olivat todella kivat ja onneksi kukat juhlista ovat säilyneet kauniina kotona, niin aidot kuin silkkikukatkin ;)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig