Follow my blog with Bloglovin Eyelinerin kestopigmentointi | Teljänneito

Eyelinerin kestopigmentointi

Kävin eilen kasvohoidossa ja innostuin postaamaan pitkään ajatuksissani olleesta aiheesta, nimittäin eyelinerin pigmentoinnista.
Miksi halusin myös pigmentoida silmärajauksen? Kuten olen jo kertonut, arvostan arkea helpottavia asioita. Ripsienpidennysten jälkeen en ole jaksanut tehdä rajauksia yläluomelle, sillä se on mielestäni todella hankalaa kun ripset ei anna periksi. Koen myös, että rajauksen peseminen pois  ripsienpidennyksillä on hankalaa. Yläluomen eyelinerin kestopigmentoinnin jälkeen on taas vähän nopeampaa ja helpompaa pitää silmämeikki siistinä!


Postaukseni kulmakarvojen pigmentoinnista on yksi luetuimmista ja haetuimmista postauksista, joten haluan kertoa omia fiiliksiä eyelinerin pigmentoinnista ja sovimme yhteistyössä Sadun kanssa, että kerron myös silmärajauksen pigmentoinnista täällä. Eyelinerin pigmentoinnin teki Satu Huikko Blackoutista, hän teki myös kulmakarvani.
Aloitin valmistautumisen pitämällä taukoa ripsienpidennyksistä, joka siis käytännössä tarkoitti sitä, että sitkeästi maltoin odottaa useamman viikon ripsienpidennysten tippumista pois. Toki ripsienpidennykset voi poistattaa myös varaamalla ajan tekijälle, mutta olen kuullut huonoja kokemuksia siitä ja päätin antaa ripsien tippua pois ajan kanssa(vaikkakin se tarkoitti, että ripset näyttivät todella epäsiistiltä sen ajan). Kun valitsee paikan jossa kestopigmentointi tehdään kannattaa ehdottomasti tutustua tekijään huolella ja tutkia hänen aikaisempia töitä kunnolla. Hyvällä tekijällä löytyy kuvia aikaisemmista töistä. Satu onkin loistava esimerkki tästä :) Hänen aikaansaannoksiin voi tutustua lisää täällä.

Kuvat ennen silmänrajauspigmentointia


Vaikka silmärajauksen pigmentointi saattaa tuntua pelottavammalta, kun neula on niin lähellä silmää, niin minua jännitti vähemmän kuin kulmia tehdessä. Varmastikin siksi, että luottamukseni Satun ammattitaitoon oli vahvempi kun tällä kertaa tiesin, miten tarkka hän on. Rajauksen tekeminen ei mielestäni sattunut kovinkaan paljon, alueelle levitetään nimittäin ensin puuduttavaa rasvaa. Turhamaisena koin, että rankinta tässä projektissa oli ripsienpidennyksistä luopuminen pigmentoinnin ja jälkipigmentoinnin ajaksi :D

Kuvat eyeliner pigmentoinnin jälkeen parantuneena


Taas kerran täytyy todeta, että kylläpäs tekee pahaa laittaa näitä lähikuvia kasvoista tänne :D Mutta niistä nyt vaan näkee parhaiten eron eyelinerin pigmentoinnin ennen ja jälkeen. Olen ollut aivan huikean tyytyväinen niin kulmiin kuin rajauksiin! Kulmakarvat ovat koko ajan siistit ja silmätkin näyttävät huolitetummilta ilman meikkiä. Täytyy sanoa, että Satu on todella tarkka tekijä ja luottavaisin mielin menen hänen luo sitten jatkossakin huollattamaan pigmentointeja. Pigmentointi tulisi huollattaa n 2-5 vuoden välein, riippuen ihotyypistä(minulla kun on superrasvainen iho niin todennäköisesti uusin pigmentoinnin lähempänä kahta kuin viittä vuotta). Omat kulmat tehtiin vuosi sitten ja vielä olen kyllä aivan supertyytyväinen. Toivottavasti tästä postauksesta on apuja pigmentointia miettiville, jos tulee kysyttävää tai ajatuksia koskien pigmentointia yritän tottakai vastata parhaani mukaan! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! Meillä viikonloppu menee kotoillessa ja tenttiin lukien, toivottavasti saisimme myös meidän pikkuvessan remontin tehtyä valmiiksi!


4 comments

 1. Näyttääpä hyvältä! Ehkä minäkin uskaltaisin, mutta eniten itseänikin pelottaa se neula silmän lähettyvillä.
  Mutta kirkastaa kyllä katseen, joka olisi minulle hyvä, kun on minulla on niin raskaat yläsilmäluomet.
  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen todellakin käymään keskustelemassa Satun kanssa! Hän on todella varma otteistaan ja lopputulos on todellakin jännittämisen arvoinen :) Ihanaa sunnuntaita sinne!

   Delete
 2. Hyvältä näyttää! Kiva lukea kokemuksia prosessista. Millä tavoin poiskuluminen alkaa näkyä, haalistuuko pigmentointi ajan kanssa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva jos tästä oli apua! :) Kyllä, pigmentointi haalistuu ajan kanssa. Satulla on käytössä uudet värit jotka eivät rupea punertamaan eikä harmaantumaan, vaan pitää sävynsä hyvin :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig