Follow my blog with Bloglovin Bring me back to Lux Maldives | Teljänneito

Bring me back to Lux Maldives

Vuosi sitten tähän aikaan olimme Malediiveilla, voi apua miten ikävä tulee takaisin sinne kun katson näitä kuvia sieltä! Unelmien paratiisi maan päällä. Lux Maldives on kyllä aivan huikea paikka ♥ Valkoista hiekkaa, turkoosinsininen vesi, aurinkoa ja upeat maisemat. Ystävällisiä ihmisiä ja rentouttavan rauhallista. Ja se ruoka, kaikissa ravintoloissa oli aivan taivaallisen hyvää ruokaa!
Ja kookospähkinädrinkit. Ja valtavan kokoiset pina coladat...

Haluan takaisin sinne.

Ihan oikeesti. Nyt.

No, tällä hetkellä päivät koostuvat koulutehtävistä ja sateisesta alkutalvesta, joka on varsinainen painajainen näin ison(ja kai pienenkin) koiran omistajana. Ja onhan surulliset uutiset vaikuttaneet yleiseen tunnelmaan viime päivinä.
Onneksi viikonloppu oli kuitenkin varsinainen irtiotto arjesta, lisää siitä myöhemmin! Ja hei, onhan tässä kaikkea kivaa tulossakin, nimittäin minun syntymäpäivä on perjantaina ja lauantaina juhlat! :)

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

6 comments

 1. Huh miten ihania kuvia, tuo turkoosi vesi on kyllä jotain ihan uskomatonta! <3 Ja olet upeassa kunnossa, vau! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin totta, voi kunpa vielä joskus pääsisin sinne uudelleen <3 Olisin niin mielelläni lähdössä jonnekkin lämpimään pian :) Hihih, kiitos :'D

   Delete
 2. Moi! Tulen usein blogiisi Instan kautta, mutta sen linkki ei toimi :(. Vaatii ilmeisesti alkuun www, koska sen lisäämisen jälkeen linkki toimii!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos palautteesta, täytyypä katsoa linkkiä ja korjata se :) Kiva kun olet instan kautta tullut kurkkaamaan tänne blogin puolelle myös! :)

   Delete
 3. Replies
  1. Voi kiitos, nämä kuvat ovat kyllä niin piristäviä tähän sateiseen ja pimeään marraskuuhun!! <3

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig