Follow my blog with Bloglovin Mapiful poster of my Happy place | Teljänneito

Mapiful poster of my Happy place

Löysin äsken Mapiful-sivuston ja ihastuin siihen täysin! Sieltä saa tilata oman kauniin karttajulisteen juuri siitä omasta Happy placesta.  Oli se sitten esim. Paris, New York, Tampere, Åbo, Stockholm tai pikkukylä Italiassa. Aivan mahtavaa! Mitä sen parempaa kuin teettää oma juliste meille tärkeästä paikasta, kuten Vasa tai Bellagio. Kun sain tietää, että julisteet tehdään Helsingissä ja julisteiden takana on nämä neljä(Edvinin, Andersin, Johanin ja Nissen kanssa voi näemmä myös kahvitella jos poikkeaa Göteborgissa) olin täysin myyty. Niinpä meidän ihka oma ensimmäinen juliste on matkalla kotiin, iih!


Tein tällaisen kollaasin johon keräsin muutaman kuvan jotka voisi tulla meidän tauluseinälle. Tuo keskimmäinen kuva minusta ja äitistä Pariisissa v. 1992 on vaan niin ihana! Disneyland oli juuri avattu ja olen 3,5 v. Haluaisin oman lapsen kanssa ottaa samanlaisen kuvan.  Ja käydä uudestaan Disneylandissa. Tehdä siitä meidän oma Happy place. Sitten joskus.
Kuva vasemmassa ylänurkassa: Sara, ylhäällä keskellä: Hannu.

Ps. Pohdin pitkään omaa Vasa-julistetta, se olisi niin kiva saada pala meidän kotikaupunkia tänne kotiin. Myös Helsingfors kävi mielessä, mutta jätän sen muille, joille Helsinki merkitsee vielä enemmän. Entä se Sienna missä menimme kihloihin? Ja kyllä, kokeilin myös tehdä oman julisteen Disneylandista Pariisista, ilokseni se löytyi! Ja se oli vielä kaiken lisäksi kovin kaunis. Oih!

Olisi kiva kuulla mikä on sinun Happy place tai mistä muuten vaan haluaisit oman julisteen kotiin :)

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito


7 comments

 1. Kiva idea tuo oma parka julisteena! Onkohan julisteen laatu hyvä? -Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juliste ei ole vielä saapunut, mutta lupaan kertoa tarkemmin julisteen laadusta kun se tulee :)

   Delete
 2. Jätttefin ide faktiskt att laga en egen planch om Happy Place, det skulle vara intressant att börja
  fundera på vilken plats det är � fina foton du hade igen, mysiga ställen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo absolut, skulle det vara Replot för er, eller Vasa? ;)

   Delete
 3. Hei! Tekisi mieli tilata karttajuliste, mutta en löytänyt mapifullin sivuilta maksutapoja. Siellä puhuttiin kyllä luottokortista jonka tiedot sivusto säilyttää. Onko maksutapojen joukossa esim. Paypal, vai onko ainoa vaihtoehto antaa luottokorttitiedot mapifullin sivuille?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippis! Yritin katsoa noita maksutapoja ja siellä näytti olevan nimenomaan kortti maksutapana. Sehän on turvallinen tapa tilata, sillä mikäli jotain kömmähdyksiä sattuu korvaajana on luottokunta :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig