Follow my blog with Bloglovin La Scala outfit | Teljänneito

La Scala outfit

Kotona ollaan, Milano osoittautui varsin mukavaksi kohteeksi pidennetylle viikonloppumatkalle. Aikaisempi mielikuvani kiireisestä ja sieluttomasta Milanosta muuttui varsin leppoisaksi ja monipuoliseksi suurkaupungiksi. Lauantaina oli matkamme kohokohta, sillä pääsimme vihdoinkin käymään oopperassa La Scalassa. Se oli aivan uskomaton kokemus! Aivan kuin olisimme matkustaneet ajassa taaksepäin heti ovesta sisään astuessa. Itse sali oli henkeäsalpaavan kaunis, kaikki kultaiset ja punaiset koristelut oli niin kauniisti valaistu. Ihan kyyneleet nousi silmiin kun esitys oli päättynyt, miten onnellinen olin, että pääsimme siellä käymään! Tunne oli hyvin sama kuin muutama vuosi sitten Pariisissa Moulin Rougen esityksessä, joka teki minuun jopa suuremman vaikutuksen. Tämä oli kyllä elämys, jota ei ihan heti unohda. Liput oli todella helppo tilata La Scalan verkkokaupasta, jos vaikka haluaa järjestää rakkaalleen mukavan yllätyksen ;)

Illan asuksi valikoitui hyvin klassinen kokonaisuus. Tarkistimme etukäteen pukukoodin, joka itse asiassa oli hieman yllättävä, smokki ainoastaan ensi-illassa. Suunnittelin oman asuni pikkumustan ympärille ja ilokseni ehdin juuri saada postissa uuden tekokurkiksen DOPP woman liikkeestä! Se oli täydellinen valinta iltaan. Ilta oli hieman viileä, joten takki lämmitti juuri sopivasti. Klassisen kokonaisuuden kruunasi Lapponian planetaariset laaksot -kaulakoru ja cataract -rannekoru.

takki, Part Two
mekko, Mango
laukku, Louis Vuitton
korut, Lapponia
kengät, Christian Louboutin

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

10 comments

 1. etkö arvosta luonnollista kauneutta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, myös sisäistä kauneutta, jopa enemmän. Se, että arvostaa arkea nopeuttavia asioita, kuten hiustenpidennykset tai ripset, ei mielestäni kerro etteikö arvosta luonnollista kauneutta :)

   Delete
  2. Olisi kiva kuulla tarkemmin ajatuksia koskien luonnollista kauneutta, mitä se oikeasti on? Blogissa kuvissa olen aina meikattuna, jos meikitöntä arkea lenkkipoluilla haluaa seurata niin sitä on tarjolla Snapchatissa nimellä teljanneito :D meikittömänä lenkkivaatteissa pyörin aina täällä saarella, töihin pyöräillessä keskustaan meikkaan aina vasta töissä. Silloin olen luonnollisena liikkeellä, mutta en koe silloin olevani luonnollisen kauniina. Ripsistä ja kestopigmentoinnista on tulossa postaus tällä viikolla vielä ;)

   Delete
 2. Ihana, elegantti asu! Koru kiinnitti heti huomioni kun tuli juuri katseltua vanhoja Tähtien Sotia, missä samainen koru on koreasti esillä...todella kaunis ja hommaisin sen itsellenikin ellei budjetti tulisi vastaan. Toisaalta, laadukkaisiin ja iättömiin esineisiin panostaminen harvemmin menee hukkaan. :)

  Mitä tulee edellisen kirjoittajan kommenttiin, niin minusta vahva meikki sopii hienosti yksinkertaisen asun kanssa yhteen, ja mitä luonnollisuuteen tulee, niin en näe miten se liittyy tilanteisiin joissa laittaudutaan koreaksi, eiväthän ne sulje toisiaan pois. Harva meistä taitaa meikit päällä nukkua ja kotona oleilla, mutta ei blogin tarvitse olla se paikka johon koko oma elämä kaikkine aspekteineen laitetaan, pienintä yksityiskohtaa myöten. Se taitaa monelta lukijalta aina päästä unohtumaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Minna! :) Tämä kaulakoru on kyllä mieletön klassikko <3 Olen huomannut aivan saman asian, jos malttaa panostaa niin ei tarvitse niin usein ostella uusia juttuja :)

   Delete
  2. ... ja jatkoksi vielä täytyy sanoa, että olen samaa mieltä kanssasi :) Lauantaina olisi juhlat tiedossa, kiva taas saada meikata ja laittautua enemmän! :)

   Delete
 3. Upea nainen ja upeat korut! - Essi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Essi! Lapponian korut ovat kyllä niin ajattomat ja tyylikkäät!

   Delete
 4. Vacker dam, vackert hals smycke, en människa kan känna sig vacker ända in i själen, utan meik eller med meik, så är du alltid lika söt❤️

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig