Follow my blog with Bloglovin Kitchen Luxury | Teljänneito

Kitchen Luxury

Kuten blogissa ja instagramissa on näkynyt olen ollut paljon poissa kotoa viime aikoina. Oslon jälkeen piipahdin taas Vaasassa ja Tampereella, loppuviikosta taas sama juttu.
On tietysti aina yhtä ihanaa viettää minilomaa ja nauttia hotellielämästä, mutta parasta just nyt on ehdottomasti oma koti  


Lempipaikkani on juuri tässä sohvannurkassa filtin alla josta voin ihailla meidän maailman kauneinta keittiötä. Jaksan päivästä toiseen ihailla sitä, olen vaan niin tyytyväinen meidän uuteen Domus keittiöön. En olisi voinut kuvitellakaan, että siitä tulisi näin kaunis. Juuri tämä kokonaisuus on meille aivan täydellinen. Ja tämä takaseinä. Se vaan kruunaa kaiken. Olen todella iloinen siitä, että löysimme SBL:n nestemäisen kangastapetin ja vielä uskalsimme kokeilla sitä keittiöön!
Alunperin olimme siis suunnitelleet vaaleanharmaata mikrosementtiä keittiön välitilaan ja takaseinään. Suunnitelmat muuttuivat samantien kun kävin SBL:n liikkeessä ja näin heidän kauniin kiiltävät seinät, jotka oli tehty nestemäisellä kangastapetilla. Nämä kuvat ovat lähikuvia josta nestemäinen kangastapetti näkyy parhaiten. Taustaseinä näyttää oikeasti vielä upeammalta kuin kuvissa, joten sitä kannattaa todellakin käydä ihastelemassa liikkeessä jos vaan suinkaan on mahdollista. Meidän valinta oli tämä valkoinen Silver-tapetti, jossa runsaasti hopeista kimalletta.

Tapetin päälle on vedetty kaksi kerrosta lakkaa joka tekee seinästä kestävän. Viimeksi tänään pyyhin seinästä tikka masala-kastikkeet ja totesin taas kerran, että epäillyt tapetin kestävyydestä olivat aivan turhat. Keittiöstä teen vielä tarkemman postauksen jossa kerron tarkemmin keittiövalinnoista - nyt takaisin koulutehtävien pariin! Tällä viikolla on vähän kiirusta koulun osalta, joten täytyy malttaa keskittyä nyt hetken siihen ;)

Ps. Mikrosementtiä ei kuitenkaan unohdettu täysin, sillä se osottautui täydelliseksi valinnaksi kylpyhuoneeseemme! Toisin sanoen, mikrosementistä tulee myös olemaan juttua täällä blogin puolella vielä, sillä sekin projekti on jo aloitettu ;)

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

17 comments

 1. Replies
  1. Kiva jos sinäkin tykkäät Suvi! :) mietin pääni puhki, että laitetaanko marmoritason ja mikä se tausta olisi, nyt olen vaan niin tyytyväinen juuri näihin valintoihin <3

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos, mielestäni juuri tuo tausta kruunaa keittiön <3

   Delete
 3. Uips, ihana keittiö,
  lähteekö esim. Intialainen mausteinen ruoka mausteineen tuosta kauniista "tiskialtaasta"?
  Oletteko kokeilleet.....
  T. Keittiöremonttia suunnitteleva

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippis Kirsikka! Kyllä vain, ilomielin intialaiset mausteiset herkkuruoat saa hinkattua tiskialtaasta! Jos vaan huuhtasee kylmällä vedellä jää rasva pintaan, mutta lämmin vesi ja tiskiaine toimii ;)

   Delete
 4. Mistä tuo ihana kattovalaisin on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niitä on keittiöpöydän yläpuolella itse asiassa kaksi kappaletta ja ovat Pentikistä :)

   Delete
 5. Replies
  1. Voi kiitos, olen kyllä niin supertyytyväinen :) Lisää kuvia keittiöstä olisi tulossa vielä, kunhan ehdin kuvata (ja käydä kukka- ja yrttikaupassa) :D

   Delete
 6. Tosi kaunista ja eleetöntä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kun tykkäät :) Se on kyllä niin kaunis ja rauhallinen! Koko asunto sai aivan uudenlaisen tunnelman uuden keittiön myötä :)

   Delete
 7. Hei! Mikä pohjanaali teillä on tämän kangastapetin alla? :)

  ReplyDelete
 8. Tarkoitan siis toki, että mikä pohjaMAALI (ei suinkaan -naali)! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi anteeksi, en ollut huomannut kysymystäsi! Alla on sävyttämätön valkoinen, suosituksena oli, ettei alle kannata laittaa mitään luonnonvalkoista tms maalia, sillä se saattaa kuultaa läpi. Suosittelen sinua kyselemään tarkemmin SBL:n myymälän naisilta, jotta saat varmasti oikeat vastaukset vielä :)

   Delete
 9. Hei. Oliko alla vanha laatoitus ja täytyikö se irroittaa ennen kangastapetin laittoa? Magee on. Ihastuin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä aina vaan yhtä upea <3 Vielä näin 1,5 vuoden jälkeen huomaan, että katseeni jää ihastelemaan tuota kimaltelevaa seinää, se tekee koko keittiöstämme todella upean. Oikeastaan se tekee koko keittiön! Meillä oli aikaisemmin välitilassa kamalan synkkä harmaa kiveä (kyllä, luit oikein... sama keittiön kivitaso jatkui välitilassa...) joten revittiin kivi pois seinästä. Vanhan seinän päälle levytettiin uusi seinä, jotta saatiin sähköjohdot piiloon. Uudet levyt maalattiin valkoiseksi ja nestemäinen kangastapetti päälle + lakka. Tuo oli hyvä kysymys, kannattaa konsultoida SBL:n asiantuntijoita :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig