Follow my blog with Bloglovin Fredagsmys | Teljänneito

Fredagsmys

Viime perjantai oli varsin vauhdikas, tänään on vaihteeksi luvassa ihanan rauhallinen ilta. Ajomme ystäväni kanssa viettää koti-iltaa ja tilata ruokaa kotiin Ennen iltaa käyn kuitenkin kaupungilla, ehkäpä käyn lounaalla samalla jos löytyy lounasseuraa :) Vaikka alkusyksyn olenkin ollut opintovapaalla on arki kuitenkin tuntunut kovin kiireiseltä. Toisaalta tykkään siitä, että sattuu ja tapahtuu. Samalla on silti tullut paljon mietittyä kotoilua ja kodin sisustamista. Ehkä tieto siitä, että opintovapaan myötä tulen olemaan enemmän kotona on lisännyt tarvetta myös viihtyä kotosalla entistä enemmän. Keittiöprojektimme on saatettu loppuun ja kylpyhuoneen remonttikin on jo aloitettu! Seuraava projekti on toivottavasti lattian uusiminen, josta olenkin haaveillut aikaisemmin täällä bloginkin puolella. Juuri tuollaiset toivepostaukset ovat aivan parhaita, niistä aina huomaa jälkeenpäin miten asiat edistyvät! Enää puuttuu lattia ja peili ;) Uusia asioita on kylläkin ilmestynyt kotitoivelistalleni, ehkäpä täytyy tehdä uusi postaus koskien toiveitani kodissamme.Tässä tyypillinen "behind the scenes"-kuva ;) Vaikka meidän Albert-koira ei paljoakaan kamerasta piittaa(päinvastoin, hän menee aina pois kun yrittää ottaa kuvaa, onneksi Snapchat on kätevä tapa saada Albertia kuvattua) niin Albert silti aina tulee tutkimaan paikkoja, että mitä täällä oikein puuhataan :D
Aamupäivä menee taas näissä merkeissä, rauhallisesti kahvia juoden. Kahvinjuonti kotosalla on lisääntynyt viime aikoina ja kaipailenkin siihen vähän jotain vaihtelua. Saisikohan kotiin tilattua oman baristan? ;)


Huomenna on sitten taas luvassa vähän erilainen lauantai, illalla on juhlat luvassa! Menoa voi taas seurata Snapchatissa ;) Ihanaa viikonloppua sinne!

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

13 comments

 1. Tunnelmallisia kuvia :)
  Toivottavasti törmätään huomenna, jos oot Inspiration Day'n tulossa!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Laura! <3 se olisi kyllä kiva nähdä siellä! Menetkö nyt heti klo12? Menen varmasti ehkä klo 13 :)

   Delete
  2. Moi! Joo heti siinä kun alkaa tosin varmaan viihdyn jonkun aikaa! Ehkä törmätään :)

   Delete
  3. Oli kyllä tosi kiva nähdä! :) Oli kyllä jo aikakin :D

   Delete
 2. Oli tosi kiva nähdä Inspirationdayssa :) Olit todella kauniina! - Essi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos samoin Essi! On kyllä kiva välillä käydä noissa tilaisuuksissa ja on tosi kiva kun uskaltautuu sanomaan hei :)

   Delete
 3. Replies
  1. Jo Albert fick vara med lite grann på ett hörn där ;)

   Delete
 4. Albert on aivan mahtava! Meidän perheessä oli nöffe narttu, kun olin lapsi. Ihana ja iso! :) Lämpimät muistot meidän hauvasta, joka tuli "pelastamaan" mut merestä kaksi kertaa (olin ilmeisesti liian kauan uimassa sen mielestä) ja oli aina vahtimassa mua ja mun veljeä kun uimme mökillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se kyllä aikamoinen nallekarhu :D Jeps, mekin ollaan harjoiteltu uimista mökillä, jos yhdessä uidaan niin se menee jo hyvin :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig