Follow my blog with Bloglovin Faux fur collar and best things right now | Teljänneito

Faux fur collar and best things right now

Tiedättekö te sen tunteen kun innostuu jostain uudesta? Miten hihkuu onnesta ja taputtelee käsiä yhteen ja kaikki on niin iiihanaa! Niinhän minulle kävi taas tänään! Olen kovin tunnepohjainen ihminen joka innostuu satasella uudesta asiasta ja jaksan fiilistellä sitä loputtomiin :) Mielestäni se on hyvä asia kun osaa iloita jostain, oli se sitten uusi tukka, ihana biisi tai just se uusi ihana pikkujuttu! Parasta just nyt on juuri ne kaikki asiat just tänään.

Kävin aamusta kampaajallani Uudenmaankadulla (snapchatissä videopätkiä jossa näkyy myös kampaajani Tarun ihana huulipuna: teljanneito) ja olen aivan supertyytyväinen taas hiuksiini :)

Hyvillä mielin lähdin kävelemään kohti bussia ja päätinkin piipahtaa vielä siinä Fredalla olevaan Husk-liikkeeseen, jonka näyteikkunoista olen jo monta kertaa kurkannut sisään ja ajatellut meneväni käymään sitten myöhemmin. Ihastuin aivan täysin! Miksi ei useammin tule piipahdettua pieniin söpöihin liikkeisiin ohimennen? Pitäisi todellakin useammin pitää niitä Helsinki-päiviä. Ihan vaan lähteä brunssille ja fiilistelemään kaupungin ihania pikkuliikkeitä ja kahviloita! Hyviä vinkkejä tähän saa esimerkiksi Char and the Cityn  ja Adalminan aikaisemmista postauksista. Onneksi eräs vieras saapuu muutaman viikon kuluttua meille Helsinkiin, joten viimeistään silloin saa rauhassa kierrellä kaupunkia ;)

Tänään kampaajan jälkeen tosiaan oli kuitenkin aikaa tutustua uuteen liikkeeseen, kyllä kannatti! Huskissa tuli vastaan Ted Bakerin suloisin karvakaulus ikinä! Jo viime talvena ihailin karvakauluksia ja ostin yhden, mutta sen kiinnitys ei ollut niin kiva ja käyttö jäi vähälle. Tässä kiinnityksenä oli todella kaunis kultainen vetoketju, joka takaa kauluksen pysyvän muhkeana ja kauniisti paikoillaan. Karvakauluria hypistellessä katse kiinnittyi kuvassa näkyviin nilkkureihin, mitä mieltä olette? Tällä hetkellä paljon huomiota saaneet matalapohjaiset nilkkurit ei lainkaan tunnu omalta, joten nämä oli tyyliltään juuri sitä mitä olen etsinyt! Juuri tarpeeksi korkoa ja tyylikkäät arkikäyttöön. Ihastuin tuohon koron kultaiseen yksityiskohtaan joka tekee niistä hieman tyylikkäämmät.


Niinhän siinä sitten kävi, että tyytyväisenä kannoin liikkeestä ulos isoa paperikassia! Husk oli kyllä kiva uusi tuttavuus jossa kauniiden tuotteiden lisäksi oli päivää piristävää palvelua, kiitos siitä! Ja onhan siinä kyllä jotain todella hienoa, että tytär jatkaa liikettä siinä, missä isän Tyyli-Turkis on ollut iät ja ajat.


Vielä kaiken lisäksi tuli hyvä mieli kun kolllegani soitti minulle kun kävelin kohti bussia. Oli kiva tulla muistetuksi ja olla avuksi!
Nämä on niitä päiviä jonka fiilistä pitäisi muistaa synkkinä sadepäivinä kun kaikki tuntuu menevän pieleen, hih ;)

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa, Pinterestissä ja Snapchatissa teljanneito

4 comments

 1. Replies
  1. Hihih, ja vielä kaiken lisäksi aurinko paistoi! toivottavasti eilinen fiilis kantaa vielä tälle päivälle kun luvassa on tehtävien palautusta ja luentoa! ;)

   Delete
 2. Replies
  1. Tuo kauluri on kyllä aivan superihana! Kivaa vaihtelua tavalliseen huiviin :) Se menee täydellisesti tuon Part Twon untuvatakin kanssa!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig